• Haberler
  • Spor
  • Jetler Sivas'a hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler Sivas'a hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, bu hafta sonu kendi sahasında Sivas Belediyespor'u konuk edecek. 4 Şubat Pazar günü karşılaşacağı Sivas'ı mağlup etmek isteyen Jetler çalışmalara başladı. Dün yapılan idman ile sıkı çalışmalara başlayan Jetler, Mersin maçından sonra 2 gün izin yaptı. İkinci yarının ilk maçında Sancaktepe Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Sivas [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, bu hafta sonu kendi sahasında Sivas Belediyespor’u konuk edecek. 4 Şubat Pazar günü karşılaşacağı Sivas’ı mağlup etmek isteyen Jetler çalışmalara başladı. Dün yapılan idman ile sıkı çalışmalara başlayan Jetler, Mersin maçından sonra 2 gün izin yaptı. İkinci yarının ilk maçında Sancaktepe Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Sivas Belediye, geçen hafta da Amed Sportif’in maça çıkmamasıyla haftayı maçsız geçirdi. İlk haftayı yaşanan puan kaybı ile tamamlayan Sivas ikinci haftadan ise büyük ihtimalle hükmen 3 puan kazanacak.
SİVAS’IN KARNESİ
Sivas Belediyespor ilk yarıyı AFJET Afyonspor ile birlikte 38 puanda kapattı. Ligde 18 maça çıkan Sivas Belediyespor 18 maçtan 11 galibiyet almayı başardı. 5 beraberliği bulunan Sivas’ın hanesinde 2 de mağlubiyeti var. 1 maç eksiği ile 38 puanı bulanan Sivas Belediye ilk yarının üçüncü haftasında evinde konuk ettiği AFJET Afyonspor’u 1-0 mağlup etmişti.

Bakmadan Geçme