Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler şimdilik 1 hafta izinli

Jetler  şimdilik  1 hafta izinli

Liglerin ertelenmesinden sonra AFJET Afyonspor da oyuncularına şimdilik bir
haftalık izin verdi. Ülkenin durumuna göre ve Federasyon’dan yapılacak açıklamaya göre oyunculara ya izin devamı verilecek ya da tekrar Afyonkarahisar’a davet edilecekler

 

Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesine karar verilmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu başkanlığında federasyon başkanları ve kulüpler birliği başkanının da iştirakiyle yapılan toplantı sonunda liglerin ertelenmesi kararı alınmıştı.
Yapılan toplantıda Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig’de müsabakaların 17 Nisan’da başlayacağına ilişkin ifadeleri AFJET Afyonspor’un da yer aldığı 2. Lig Beyaz Grup’ta da liglerin 18-19 Nisan’da oynanabileceği anlamına gelince kulüp yönetimi ve teknik heyet oyuncularına 1 haftalık izin verdi. Liglerin 18-19 Nisan tarihlerinde başlaması durumunda AFJET Afyonsporlu futbolcular Çarşamba günü toplanarak çalışmalarına devam edecek. Şayet liglerin erteleme süresi uzarsa ona göre bir planlamanın yeniden yapılması da gündemde.
Liglerin ertelenme kararı sonrasında AFBEL Otel’de konaklayan AFJET Afyonsporlu futbolcular tesislerden ayrılarak memleketlerine gitti. Gurbetçi oyuncu Kaan Baysal dışında tesislerde oyuncu bulunmuyor. 1 Haftalık tatil süresince oyuncuların da kondisyon ve kütle ağırlıklarını korumaları adına antrenman programları verildiği ve liglerin başlayacağı tarihin netleşmesinin ardından oyuncuların yapacağı çalışmalarla hazır gelmeleri için uyarılarda da bulunuldu.