• Haberler
  • Spor
  • Jetler seriye devam edecek – Kocatepe Gazetesi

Jetler seriye devam edecek – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 7. haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak. Evinde oynadığı ve 2-1'lik skorla kazandığı Menemen Belediyespor maçı sonrasında tekrar çalışmalara başlayan AFJET Afyonspor, bu hafta Etimesgut Belediye'yi de mağlup etme peşinde. Bu maçtan Jetlerin galibiyetle ayrılması halinde puanı 16 olacak.ETİMESGUT'UN KARNESİEtimesgut Belediyespor Lig'de oynadığı 6 maçta [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 7. haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Evinde oynadığı ve 2-1’lik skorla kazandığı Menemen Belediyespor maçı sonrasında tekrar çalışmalara başlayan AFJET Afyonspor, bu hafta Etimesgut Belediye’yi de mağlup etme peşinde. Bu maçtan Jetlerin galibiyetle ayrılması halinde puanı 16 olacak.
ETİMESGUT’UN KARNESİ
Etimesgut Belediyespor Lig’de oynadığı 6 maçta 1 galibiyet almayı bildi. Kalan 5 maçın 4’ünü beraberlikle tamamlayan Etimesgut Belediye 1 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Hanesinde 7 puanı bulanan Etimesgut Belediyespor bu hafta galibiyet hesaplıyor.

Bakmadan Geçme