Jetler Sedef'lendi – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor gelecek sezon çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak Teknik heyet ile yola devam kararı alan Jetler, sonrasında Trabzonspor alt yapısından yetişen 22 yaşındaki Sandıklılı ve genç Onur Ramazan Toprak ile anlaştı.YENİ İSİM MEHMET SEDEFKadrosunu güçlendirmeye devam eden AFJET Afyonspor, gelecek sezon için Beşiktaş alt [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor gelecek sezon çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak Teknik heyet ile yola devam kararı alan Jetler, sonrasında Trabzonspor alt yapısından yetişen 22 yaşındaki Sandıklılı ve genç Onur Ramazan Toprak ile anlaştı.
YENİ İSİM MEHMET SEDEF
Kadrosunu güçlendirmeye devam eden AFJET Afyonspor, gelecek sezon için Beşiktaş alt yapısından yetişen, sol bek ve savunmanın solunda forma giyen Mehmet Sedef ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sedef ile yapılan imza töreninde Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Genelioğlu, Hasan Hüseyin Bayaman ve Ali Şahin katıldı.
1987 doğumlu olan ve Beşiktaş alt yapısında 2000 yılında futbola başlayan tecrübeli futbolcu Sedef, 2008 yılına kadar Beşiktaş’ta futbol oynadı. 2008 yılında Altay’a kiralık olarak giden Sedef, sezon sonu yine Beşiktaş’a geldi. 2009 yılında Çaykur Rizespor’a kiralık olarak giden Sedef, sezon sonu yine Beşiktaş’a döndü. Sezon başlamadan önce Atiker Konyaspor’a transfer olan Sedef, sırasıyla Gençlerbirliği (3 sezon), Anlatyaspor (4 sezon), Gaziantepspor’da (2 sezon), Adanaspor (2 sezon) ve son olarak da son 2 sezon Ümraniyespor’da forma giydi. Gelecek için Afyonspor ile anlaşan Mehmet Sedef, savunmaya gelen ilk takviye oldu.

Bakmadan Geçme