Jetler Sarıyer'e bileniyor

AFJET Afyonspor, ligin 18. haftasında konuk olacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürüyor   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 18. haftasında Sarıyer'e konuk olacak. İstanbul'daki Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren Jetler, kazanmak istiyor. Maçın hazırlıklarına sakatlığı bulunan oyuncular katılmazken, maçta forma giymek isteyen sporcular ise kendini gösterme yarışına [&hellip]

AFJET Afyonspor, ligin 18. haftasında konuk olacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 18. haftasında Sarıyer’e konuk olacak. İstanbul’daki Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren Jetler, kazanmak istiyor. Maçın hazırlıklarına sakatlığı bulunan oyuncular katılmazken, maçta forma giymek isteyen sporcular ise kendini gösterme yarışına girdi. Forma savaşının yaşandığı çalışmalarda Teknik Adam Cem Kavçak’ta oyuncuları takip ediyor. Form grafiklerine göre oyunculara forma verecek olan Kavçak, maçtan önce ideal kadroyu çıkaracak.
10. haftada yapılan teknik adam değişikliği sonrasında alınan sonuçlardan ve takımın başarı grafiği her kesimi memnun ederken, Jetler bu maçı kazanırsa 34’e çıkaracak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme