• Haberler
  • Spor
  • Jetler Samsun hazırlıklarını sürdürüyor

Jetler Samsun hazırlıklarını sürdürüyor

Ligin 22. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor'a konuk olacak olan AFJET Afyonspor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak   TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 22. haftasında Yılport Samsunspor'a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına Kocatepe Spor Kompleksi'nde bulunan antrenman sahasında devam eden Jetler, kazanmaya odaklandı. MAÇI TAŞKINSOY YÖNETECEK AFJET Afyonspor'un [&hellip]

Ligin 22. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’a konuk olacak olan AFJET Afyonspor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 22. haftasında Yılport Samsunspor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan antrenman sahasında devam eden Jetler, kazanmaya odaklandı.
MAÇI TAŞKINSOY YÖNETECEK
AFJET Afyonspor’un Samsunspor ile oynayacağı maçta Abdullah Buğra Taşkınsoy orta hakem olarak görev alacak. Taşkınsoy’a Ali Uğurtan Demirtaş ve Ozan Bekar yardımcılık yapacak. Ayrıca maçta Can Cengiz de 4. Hakem olarak görev alacak.
MAÇ TRT SPOR’DAN CANLI
AFJET Afyonspor’un Yılport Samsunspor ile 19 Mayıs Stadyumu’nda Pazar günü saat 13.00’te oynayacağı maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Bakmadan Geçme