Jetler şampiyon Olgun ile anlaştı

AFJET Afyonspor, 2021-22 sezonu için kurduğu kadrosunda önceki sezon Tuzlaspor, geride kalan sezonda da Kocaelispor ile şampiyonluk yaşayan Kaleci Bayram Olgun ile 2 yıllığına anlaştı.   2021-22 futbol sezonunda Misli.com 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, sezon öncesi takım kurma çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ile anlaşma sağlayan Jetler, sırasıyla [&hellip]

Haber

AFJET Afyonspor, 2021-22 sezonu için kurduğu kadrosunda önceki sezon Tuzlaspor, geride kalan sezonda da Kocaelispor ile şampiyonluk yaşayan Kaleci Bayram Olgun ile 2 yıllığına anlaştı.

2021-22 futbol sezonunda Misli.com 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, sezon öncesi takım kurma çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ile anlaşma sağlayan Jetler, sırasıyla Feyyaz Belen, Taha Can Velioğlu, Erdinç Pekgöz ve Alaattin Hamza Ok anlaştı. Yapılan yeni transfer duyurusunda da Kaleci Bayram Olgun’u açıklayan Jetler, transfer çalışmalarına devam ediyor.

BAYRAK OLGUN

Antrenmanda bile gol yemeyi sevmeyen kaleci Bayram Olgun, saha sahiplenmesi diye ifade edilen takımı, oyunu ve koruduğu kaleyi sahiplenerek gol yememek için elinden geleni yapıyor. Arkadaş canlısı ve oldukça duygusal olan Olgun, sağlanacak arkadaşlık ortamı ile elinden gelenin fazlasını yapmaya hazır. Kocaelispor’un şampiyonluğundaki kilit isimlerinden olan Olgun, Kocaelispor’un şampiyonluğunda Play-Off Yarı Final Hekimoğlu Trabzon maçında yaptığı kurtarışlarla takımı finale taşıdı. Finalde de Sakaryaspor karşısında da yine harikalar yaratan Olgun, hatasız çıkardı.

31 yaşındaki başarılı eldiven, önceki sezon Tuzlaspor’un formasını terletirken, geride bıraktığımız sezonda da Kocaelispor’un kalesini korudu. Jetlerle 2 yıllığına anlaşan Bayram Olgun, gelecek sezon AFJET Afyonspor’un başarısı için kaleye geçecek. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme