Jetler, Sakarya ile berabere kaldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 4. haftasında kendi sahasında Lig lideri Sakaryaspor'u ağırladı. Maçın ilk yarısında golü bulan Jetler ikinci yarıda skoru koruyamadı ve Sakarya eşitliği yakaladı. Devam eden maçta başka gol olmazken iki ekipte 1'er puan aldı. 9. sırada yer alan Jetler 2 sıra yükselerek 7. sırada yer [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 4. haftasında kendi sahasında Lig lideri Sakaryaspor’u ağırladı. Maçın ilk yarısında golü bulan Jetler ikinci yarıda skoru koruyamadı ve Sakarya eşitliği yakaladı. Devam eden maçta başka gol olmazken iki ekipte 1’er puan aldı. 9. sırada yer alan Jetler 2 sıra yükselerek 7. sırada yer buldu. Orhangazis-por’la liderlik yarışında olan Sakaryaspor ise kaybettiği iki puan sonrasında ikinci sıraya geriledi.
MAÇTAN DAKİKALAR
14. dakikada Aykut’un pasında top ile buluşan Fatih, ceza sahası içerisinde topa dokunamadı ve savunma uzaklaştırdı.
16. dakikada gelişen Afyonspor atağında kazanılan korneri Murathan Buruş kullandı. Kalecinin son anda kornere çeldiği topu yine Murathan bu kez diğer köşeden kullandı. Murathan’ın ortasını bu kez de savunma oyuncuları kornere çeldi. Son kullanılan kornerde ise Fatih topa dokundu ve top auta çıktı.
21. dakikada organize gelişen Afyonspor atağında Murathan sol kanattan getirdiği topu şık bir orta ile Aykut’a gönderdi. Kalecinin ve defansın önünde topa sadece dokunan Aykut golünü attı. 1-0
40. dakikada gelişen Afyonspor atağında topu ceza sahasında kontrol eden Fatih’in vuruşunu kaleci kornere çeldi.
60. dakikada gelişen Sakarya atağında topun kontrolünü sağlayan Ferhat’ın sert vuruşunu Samet karşıladı ve uzaklaştırdı.
71. dakikada gelişen Sakarya atağında Serdar Ümit’in son çizgiye yakın bölümden kullandığı serbest vuruşta arka direkte ceza sahası içerisinde topa kafa ile yükselen Zafer maçta eşitliği sağlayan golünü attı. 1-1
76. dakikada gelişen Afyonspor atağında İsmet ile Murathan güzel ver kaç yaparak ceza sahasına girdi.  Son olarak topla buluşan İsmet kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topa vurdu fakat top üst direğe çok az farkla auta gitti.
88. dakikada gelişen Afyonspor atağında ceza sahasında topla buluşan Fatih, topu dokunacağı sırada savunmanın müdahalesinde topa dokunamadı ve hakem oyunu devam ettirdi. Sakarya savunması topu uzaklaştırdı.
90. dakikada kontra atağa çıkan Afyonspor’da topla buluşan Mehmet Feyzi ceza sahası dışından vuruşunu yaptı. Top az farkla auta çıktı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda iki ekipte gole ulaşamadı ve maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

STAT: Afyon Yeni Şehir
HAKEMLER: Ali Adıgüzel (**), Mehmet Mithat Levent(**), Osman Kozan (**)
AFJET AFYONSPOR: Umut Can (***), Türker (***), Ömer Çelik (***) (Ömer Faruk dk.80 **), Yasin (***) (Mehmet Feyzi dk.62**), Samed (**), Fatih (***), Nazmi  (***), Ali Kılıç (**), İsmet (**), Aykut (***), Murathan (***),
SAKARYASPOR: Okan (**), Canberk (**), Zafer (**), Serdal (**), Hakan (**) (Erçağ dk. 86), Murat (**) (Abdülkadir dk.65*), Enes (*), Ferhat (**), Fikret (**), Aytaç (**), Talha (**) (Ceyhun dk.82*)
GOL: Aykut (dk.21) (AFJET Afyonspor), Zafer (dk. 72) (Sakarayaspor)
SARI KARTLAR: İsmet, Samet, Umutcan (AFJET Afyonpor), Enes, Hakan, Canberk (Sakaraspor)

Bakmadan Geçme