Jetler sahaya indi

AFJET Afyonspor 2021-22 futbol sezonu hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. 3 oyuncusu izinli olan Jetlerin ilk antrenmanı yaklaşık 1 saat sürdü. Misli.com 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Jetlerin ilk antrenmanda izinli olan 3 oyuncusu antrenmana katılmadı. Antrenman kurban kesimi ve yapılan dua ile başladı. Yeni sezonun kazasız, belasız ve [&hellip]

Haber

AFJET Afyonspor 2021-22 futbol sezonu hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. 3 oyuncusu izinli olan Jetlerin ilk antrenmanı yaklaşık 1 saat sürdü.

Misli.com 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Jetlerin ilk antrenmanda izinli olan 3 oyuncusu antrenmana katılmadı. Antrenman kurban kesimi ve yapılan dua ile başladı. Yeni sezonun kazasız, belasız ve sakatlıksız geçmesi için kesilen kurbandan sonra yapılan dua ile oyuncular ilk idmanına çıktı.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, düz koşu ile sürerken toplu ve topsuz koşularla devam etti. Ardından koordinasyon hareketlerinin yanı sıra Jetler pas organizasyonu yaptı. Yaklaşık bir saat süren Antrenmanı Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman da ziyaret etti. İlk olarak Başkan Yusuf Ulutürk ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Karaman, daha sonra eski dostu AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu iye hasret giderdi. Bir süre sohbet eden ikili basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi.
Antrenman sonunda da AFYOK Taraftar Grubu oyunculara baklava ikram etti. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme