• Haberler
  • Spor
  • Jetler rövanş peşinde – Kocatepe Gazetesi

Jetler rövanş peşinde – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off Yarı Final ilk maçında AFJET Afyonspor rakibi Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup oldu. İkinci maçına bugün saat 16.00'da Ankara deplasmanında çıkacak olan AFJET Afyonspor maçtan bir farklı galibiyetle ayrıldığı takdirde bir üst tura terfi ediyor.1-0 UZATIR, 2-1 ATLATIRMaçı 1-0 kazandığı zaman uzatmaları oynayacak olan Jetler, 2-1, 3-2, gibi skorlarla kazandığı taktirde [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off Yarı Final ilk maçında AFJET Afyonspor rakibi Keçiörengücü’ne 1-0 mağlup oldu. İkinci maçına bugün saat 16.00’da Ankara deplasmanında çıkacak olan AFJET Afyonspor maçtan bir farklı galibiyetle ayrıldığı takdirde bir üst tura terfi ediyor.
1-0 UZATIR, 2-1 ATLATIR
Maçı 1-0 kazandığı zaman uzatmaları oynayacak olan Jetler, 2-1, 3-2, gibi skorlarla kazandığı taktirde bir üst tura terfi edecek.
BERABERLİK KEÇİÖREN’E YARAR
0-0 olmak üzere 1-1, 2-2, 3-3 gibi tüm beraberlikler Keçiörengücü’ne yeteceği gibi turu atlayan ekip de yine Keçiören olacak. AFJET Afyonspor’un maçı mağlubiyetle tamamlaması halinde ise Keçiören turu atlayan ekip olacak.
KEÇİÖREN’E CEZA KAPIDA
AFJET Afyonspor’un Keçiören’i ağırladığı maçta 6 futbolcusu sarı kart gören Keçiören Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.  

Bakmadan Geçme