• Haberler
  • Spor
  • Jetler Renato ile anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Jetler Renato ile anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig takımlarından AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yapılan antrenmanlardan sonra da transfer çalışmalarına da hız katan AFJET Afyonspor, geçen sezon Boluspor formasını terleten Arnavut ve Müslüman Renato Arapi ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel'in makamında yapılan sözleşme törenine, Başkan Sel'in yanı sıra Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri [&hellip]

Spor Toto 1. Lig takımlarından AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yapılan antrenmanlardan sonra da transfer çalışmalarına da hız katan AFJET Afyonspor, geçen sezon Boluspor formasını terleten Arnavut ve Müslüman Renato Arapi ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’in makamında yapılan sözleşme törenine, Başkan Sel’in yanı sıra Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Şahin ve hasan Hüseyin Bayaman da katıldı.
Geçen sezon Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkaı Sel, kale, orta saha ve forvet mevkilerine birer oyuncu takviyesi yapmak istediklerini aktardı. Sel, “Bu transferler yerli de olabilir, yabancı da olabilir” ifadesine yer verdi.
Bölgesel Lig’den sonra AFJET Afyonspor’a gelen ilk yabancı olan Arapi “AFJET Afyonspor’a geldiğim için çok mutluyum. Buradaki ilk yabancı oyuncu olmam da beni ayrıca mutlu ediyor. Burada hep güzel anılmak ve elimden geleni fazlasıyla yapmak istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme