• Haberler
  • Spor
  • Jetler Play-Off hazırlıklarına başladı – Kocatepe Gazetesi

Jetler Play-Off hazırlıklarına başladı – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta açık ara lider olan AFJET Afyonspor'da Play-Off hazırlıklarına başladı. AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit 8. Grup'ta mücadele eden takımların maçlarını izlemeye başladı.'BİZDEN İYİ DEĞİLLER'Hafta sonunda İstanbul'da oynanan Halide Edip Adıvarspor'un kendi evinde ağırladığı KDZ Ereğli Belediyespor maçını izleyen Macit iki takımında AFJET Afyonspor'dan iyi olmadığını aktardı. Maçın değerlendirmesini yapan [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta açık ara lider olan AFJET Afyonspor’da Play-Off hazırlıklarına başladı. AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit 8. Grup’ta mücadele eden takımların maçlarını izlemeye başladı.
“BİZDEN İYİ DEĞİLLER”
Hafta sonunda İstanbul’da oynanan Halide Edip Adıvarspor’un kendi evinde ağırladığı KDZ Ereğli Belediyespor maçını izleyen Macit iki takımında AFJET Afyonspor’dan iyi olmadığını aktardı. Maçın değerlendirmesini yapan Macit, “İlk yarı denk güçlerin mücadelesi halinde geçti. İkinci yarıda Halide Edip Adıvar daha üstün oynadı. İkinci yarının ortasında bulduğu golle maçı 1-0’lık skorla kazandı. Oyun disiplinine sadık, iyi bir takım izlenimi verdi. Halide Edip Adıvarspor’u ve KDZ Ereğli Belediyespor’u AFJET Afyonspor’la karşılaştıracak olursak her iki takımdan da Afyonspor’un daha iyi bir takım olmadığını gördük. Bizim takımımızda sonuca etki edecek birçok oyuncumuz var. Sonuçta o grupta hedefe oynayan 3 takım daha var. İlerleyen haftalarda onları da sırayla izlemeye devam edeceğiz. 8. grupta çok fazla kopma olmadığı için iddiasını sürdüren 5 takımı izleme zorunluluğumuz var” dedi.
“HERKESİ 14 ŞUBAT’TA
MAÇA BEKLİYORUZ”
14 Şubat’ta tüm Afyonkarahisar halkını maça beklediğini belirten Macit, “Takımda çalışmalar gayet iyi gidiyor. Maçın yeni stadyumda oynanması, taraftarlarımızın bu karşılaşmaya büyük ilgi ve önem göstermesi maçın heyecanını bir kat daha artırıyor. Oyuncularımızın üzerinde bunun heyecanı da var. Maça gelen taraftarlarımıza güzel futbol ve 3 puan hediye etmek istiyoruz. Herkesi 14 Şubat maça bekliyoruz” ifadesine yer verdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün haberi

Bakmadan Geçme