Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Pazartesi Antalya’da buluşacak – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7.
Jetler Pazartesi Antalya'da buluşacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Serik Belediyespor galibiyetinden sonra izne ayrıldı. 4 Ocak Pazartesi günü Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki Limra Otel’de kampa girecek Jetler 10 gün sürecek bir kamp dönemini tamamlayacaklar. 14 Ocak’ta sona erecek olan kampın ardından Jetler bir süre daha izin yapacak. İznin ardından Afyonkarahisar’da bir araya gelecek olan Jetler çalışmalarına Afyonkarahisar’da devam edecek.
MİRLAN İKİNCİ YARIDA DA BİZİMLE  
Bir gazetede yayınlanan Mirlan ile ilgili haberin doğru olmadığını belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Yurt dışından Mirlan’a bir çok teflik var. Bunu bildiğimiz için bizde kendisine onu göndermek istemediğimizi ilettik. Kendisi de 4 Ocak’ta takımla birlikte kampta olacağını bize söyledi. Sezonu bizimle kapatmak istediğini aktardı. Haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.”
Transferle ilgili açıklama yapan Macit, “Takımdan ayrılan kalecinin yerine bir tane genç kaleci almayı düşünüyoruz. Onun dışında sayısal anlamda takımımızı tamamlayacak bir tane orta saha oyuncusu takımımıza katmayı istiyoruz. Ama olmazsa da bu kadro bizim için yeterlidir. Oda sayısal anlamda rekabeti artırmak için almayı düşünüyoruz.” diye konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi