• Haberler
  • Genel
  • Jetler Pazar günü izinli – Kocatepe Gazetesi

Jetler Pazar günü izinli – Kocatepe Gazetesi

Bu haftayı bay geçecek olan AFJET Afyonspor Pazar gününü izinli geçirecek Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor idmanlara devam ediyor. 18 Ekim Pazar günü Ankara DSİ’ye konuk olacak olan Jetler sıkı bir çalışma haftası geçirdi. Sakatlıkları bulunan Yasin ve Taner takımdan ayrı çalışırken Hisar Belediyespor’a transfer olan İsmail Günsel de kadroda yoktu. [&hellip]

Jetler Pazar günü izinli

Bu haftayı bay geçecek olan AFJET Afyonspor Pazar gününü izinli geçirecek

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor idmanlara devam ediyor. 18 Ekim Pazar günü Ankara DSİ’ye konuk olacak olan Jetler sıkı bir çalışma haftası geçirdi. Sakatlıkları bulunan Yasin ve Taner takımdan ayrı çalışırken Hisar Belediyespor’a transfer olan İsmail Günsel de kadroda yoktu.
Takımın morallerinin yerinde olduğunu aktaran AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “İdmanlar devam ediyor. Yarın izin vereceğiz, takım bir günlük izin yapacak. Pazartesi çalışmalara devam edeceğiz. İsmail kendisi gitmek istedi, biz yollamak istemedik. İsmail’in yerine takviye gelmeyecek bu kadro bize yeter. Ekstradan bir adam alınmayacak. Takımda keyifler güzel ve gayet yerinde. Onun dışında sakatlığı devam eden Taner ve Yasin, takımdan ayrı olarak düz koşu yapıyor. Bu iki oyuncumuz DSİ maçına yetişir diye düşünüyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme