• Haberler
  • Genel
  • Jetler Pamukkale'ye konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler Pamukkale'ye konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

3 maçta 5 puan toplayan AFJET Afyonspor bir beraberlikle 1 puanı bulanan Pamukkalespor takımına konuk olacak Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor geride kalan 3 haftada 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puan toplayıp lig sıralamasında 5. sırada yer buldu. Bu hafta Pazar günü Pamukkalespor'a konuk olacak Jetler 3 puanı kazanıp sıralamada yükselmek [&hellip]

Jetler Pamukkale’ye konuk olacak

3 maçta 5 puan toplayan AFJET Afyonspor bir beraberlikle 1 puanı bulanan Pamukkalespor takımına konuk olacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor geride kalan 3 haftada 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puan toplayıp lig sıralamasında 5. sırada yer buldu. Bu hafta Pazar günü Pamukkalespor’a konuk olacak Jetler 3 puanı kazanıp sıralamada yükselmek istiyor.
PAMUKKALESPOR SON SIRADA
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele veren Pamukkalespor ligin ikinci haftasında Bucak Belediye Oğuzhanspor takımıyla karşılaşmış ve deplasmanda 1-1’lik skorla 1 puan kazanmıştı. Diğer haftalarda ise Selvioğluspor ve Konyaaltı Belediyespor takımlarına mağlup olmuştu. Pamukkale elde ettiği 1 puanla lig sıralamasında 14. sırada yer alıyor.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
AFJET Afyonspor takımının kazanarak şampiyonluk yarışından kopmamak istiyor. Antrenör Ufuk Süer nezaretinde gerçekleşen antrenmanlarda yoğun tempoda yapılan hazırlıklarda oyuncuların yorgun düştüğü gözlendi. Düz koşu ile başlayan antrenmanlarda çift kale maç ile tamamlanıyor. Kart cezalılar Ömer Çelik ve Ömer Altınay maç kadrosuna alınmazken sakatlığı olan oyuncu bulunmuyor. Çelik ve Altınay Denizli temsilcisi Sarayköy maçında gördüğü kırmızı kartlardan dolayı kadroya alınmadı.
”BİZİM İYİ OLMAMIZ ÖNEMLİ”
Pamukkale’nin durumu hakkında açıklama yapan Antrenör Ufuk Süer, “Pamukkale veya diğer takımların kötü yada iyi olması önemli değil; bizim iyi olmamız önemli. Oyuncularımızla teknik ve taktik açıdan yaptığımız antrenmanların sonuna yaklaştık. Çift kale maçlarla antrenmanlarımızı sürdürüyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme