Jetler Osmaniye'yi 2 golle geçti

2019-20 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar'da çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Balıkesirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Jetler 2-1 mağlup durumdayken gerginlik oluşmuş ve maç yarıda kalmıştı. Önceki gün akşam bir hazırlık maçı daha yapan AFJET Afyonspor, 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Osmaniyespor ile karşılaştı. Maça [&hellip]

2019-20 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar’da çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Balıkesirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Jetler 2-1 mağlup durumdayken gerginlik oluşmuş ve maç yarıda kalmıştı.
Önceki gün akşam bir hazırlık maçı daha yapan AFJET Afyonspor, 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Osmaniyespor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Jetler ilk yarıda iki gol buldu. Jetler maça Mustafa Gürbüz, Caner Solmaz, Selimhan Solmaz, Emre Tosun, Serdar Yazıcı, Mehmet Tosun, Ali Kılıç, Onur Ramazan Toprak, Doğan Ateş, Aykut Çift, Enes Ata ilk 11’i ile başladı. İkinci yarıda Afyonspor’dan Mehmet Doğan, Ömer Çelik, Ömer Yanık, Oktay Kancı, Fatih Tutulmaz, Anıl Yaşar ve Hüseyin Öztürk forma giydi.
MAÇTAN DAKİKALAR
35. dakikada gelişen Afyonspor atağında ceza yayı üzerinde yapılan faul sonrasında Jetler serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Fatih Solmaz, yerden sert bir şutla topu kaleye gönderdi. Kalecinin önünde seken top kaleciyi kontrpiyede bıraktı ve ağlarla buluştu. 1-0
40. dakikada gelişen Afyonspor atağında orta sahada yapılan faul sonrasında Doğan Ateş, topu beklemeden savunmanın arkasına attı. Ceza alanına girmeden topla buluşan Aykut Çift, çok şık ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Bakmadan Geçme