Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler maçlarına kaldığı yerden devam edecek

Jetler maçlarına kaldığı yerden devam edecek

Türkiye Futbol Federasyonu merakla beklenen kararını verdi. AFJET Afyonspor’un maçları kaldığı yerden devam edecek. İlk rakip Manisa Futbol Kulübü

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin kaderi ile ilgili haftalardır vermesi beklenen karar dün yapılan toplantı ile belli oldu. Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmişti. Verilen aranın bitmesi için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından karar verilmesi bekleniyordu. TFF Yönetim Kurulu, dün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir araya geldi.

MAÇLAR 18 TEMMUZ’DAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

Federasyon’dan toplantı sonrasında yapılar açıklamada şu ifadelere yer verildi; “TFF Yönetim Kurulu, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gündemdeki konuları görüşmek üzere rutin Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirmiştir. Toplantıda Yönetim Kurulu, gündem maddelerinden birisi olan Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının tamamlanması konusunda yaptığı değerlendirme sonucunda, daha önce açıklandığı gibi bu iki ligin 18 Temmuz 2020’den itibaren oynatılması kararını vermiştir. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de kalan müsabakaların programı en kısa zamanda kamuoyuna duyurulacaktır.”

KALAN 6 HAFTA OYNANACAK

AFJET Afyonspor ligin 28 haftasını geride bıraktığı için 6 hafta daha maçlara çıkacak. Maçlar 18 Temmuz’da başlayacak ve 18 takım mücadelesine kaldığı yerden devam edecek.

JETLERİN İLK MAÇI MANİSA İLE

AFJET Afyonspor, kaldığı yerden itibaren maçlarına devam edecek. Lig maçlarında en son evinde Çorum Futbol Kulübünü 3-0 ile geçen Jetler, liglerin yeniden başlması ile oynayacağı ilk maçında Manisa Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Federasyonun açıklayacağı takvime göre AFJET Afyonspor’un maçlarının günü belli olacak.

Manisa maçından sonra Jetler 5 maça daha çıkacak. Jetler, önce Amed Sportif’i ağırlayacak. Sonrasında GMG Kırklarelispor’a konuk olacak. Ligin devamında ise sırasıyla AFJET Afyonspor-İnegölspor, Sancaktepe Futbol Kulübü-AFJET Afyonspor ve AFJET Afyonspor-Zonguldak Kömürspor maçları oynanacak.>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır.