Jetler maç öncesinde sabah idmanı yaptı

2016-17 sezonunda Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor dün sabah idmanıyla hazırlıklarına devam etti. Hazırlık kampının ilk maçı olan Kocaelispor maçı öncesinde sabah antrenmanı sırasında Afyonkarahisar'dan Bolu'ya giden AFYOK Taraftar Grubu üyeleri, Jetleri antrenmanda yalnız bırakmadı. Oyuncularla ve teknik heyetle bir araya gelen AFYOK Üyeleri antrenmanın sonunda oyuncularla ve Teknik [&hellip]

2016-17 sezonunda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor dün sabah idmanıyla hazırlıklarına devam etti. Hazırlık kampının ilk maçı olan Kocaelispor maçı öncesinde sabah antrenmanı sırasında Afyonkarahisar’dan Bolu’ya giden AFYOK Taraftar Grubu üyeleri, Jetleri antrenmanda yalnız bırakmadı. Oyuncularla ve teknik heyetle bir araya gelen AFYOK Üyeleri antrenmanın sonunda oyuncularla ve Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

KOCAELİ MAÇINDA
EKSİKLER GÖRÜLDÜ
2016-17 sezonunun ilk hazırlık maçında Kocaelispor’la karşılaşan AFJET Afyonspor, eksikleri görme, oyuncuların mevkilerindeki başarılı durumu ve ilk maçta sergiledikleri performanslar ön planda tutuldu. AFYOK Taraftar Grubu’nun da izlediği maçın detayları yarın Gazeteniz Kocatepe’nin Spor Sayfaları’nda yer alacak.

Bakmadan Geçme