Jetler maç haftasına girdi

Antalya kampını tamamlayan ve Afyonkarahisar’a dönerek çalışmalarını sürdüren AFJET Afyonspor, maç haftası için hazırlıklara başlıyor. Jetler 11 Ocak’ta Hacattepespor’a konuk olacak   TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Antalya kampında çalışmalarını tamamladı. Kampı ve transferleri tamamlayan Jetler, Afyonkarahisar’a gelerek bir süre de Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki antrenman sahasında çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalarını tamamlayan Jetler [&hellip]

Antalya kampını tamamlayan ve Afyonkarahisar’a dönerek çalışmalarını sürdüren AFJET Afyonspor, maç haftası için
hazırlıklara başlıyor. Jetler 11 Ocak’ta Hacattepespor’a konuk olacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Antalya kampında çalışmalarını tamamladı. Kampı ve transferleri tamamlayan Jetler, Afyonkarahisar’a gelerek bir süre de Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki antrenman sahasında çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalarını tamamlayan Jetler verilen sürede iznini yapacak ve maç haftası için çalışmalara başlayacak.
11 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Hacattepe-spor’a konuk olacak olan Jetler, maç için çalışmalarına başlayacak. İkinci yarının ilk maçında galibiyet hedefleyen Jetler, yeni takviyelerle de etkili olmak istiyor.

Aykut Uluç baba oldu

AFJET Afyonspor’un başarılı orta saha oyuncuları arasında yer alan Aykut Uluç, bebeği “Asya”nın dünyaya gelmesiyle baba oldu

AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncuları arasında yerini alan ve uzun süredir takımının formasını başarı ile taşıyan Aykut Uluç, baba oldu. Eşinin dünyaya getirdiği kız çocuğu ve “Asya” ismi verilen bebeğin sağlık durumu da iyi. Aykut’un çocuğun doğmasından sonra AFJET Afyonspor’dan kutlama mesajı yayınlandı. Afyonspor’un mesajında, “Oyuncumuz Aykut Uluç’un eşi, bir kız çocuk dünyaya getirdi. Minik bebeğe ‘Asya’ adı verildi. Oyuncumuz Aykut ve eşini kutluyor, Asya’ya sağlıklı ve mutlu nice uzun ömürler diliyoruz.” ifadesine yer verildi.

Bakmadan Geçme