• Haberler
  • Genel
  • Jetler Kütahyaspor’la hazırlık maçı yaptı

Jetler Kütahyaspor’la hazırlık maçı yaptı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Afjet Afyonspor ekibi kamp çalışmalarını tamamlayarak ilimize geri döndü Dün Afyon Atatürk Stadı’nda Kütahyaspor ile bir hazırlık maçı yapan Afjet Afyonsporlu futbolcuların morallerinin ve motivasyonlarının iyi olduğu gözlendi. Isparta Davraz bölgesinde süren kamp çalışmalarının başarıyla tamamlanmasının ardından yeni sezon hazırlıklarının bundan sonra Afyonkarahisar’da devam edeceğini belirten Afjet Afyonspor Teknik [&hellip]

Jetler Kütahyaspor'la hazırlık maçı yaptı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Afjet Afyonspor ekibi kamp çalışmalarını tamamlayarak ilimize geri döndü

Dün Afyon Atatürk Stadı’nda Kütahyaspor ile bir hazırlık maçı yapan Afjet Afyonsporlu futbolcuların morallerinin ve motivasyonlarının iyi olduğu gözlendi. Isparta Davraz bölgesinde süren kamp çalışmalarının başarıyla tamamlanmasının ardından yeni sezon hazırlıklarının bundan sonra Afyonkarahisar’da devam edeceğini belirten Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer, takımdaki eksikleri kısa süre içerisinde gidereceklerini bildirdi.
Yeni sezonda en iyi sonuçları alıp, üst lige yükselmek için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer, “Yeni sezon hazırlıklarımıza sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Davraz’daki kampta verimli bir dönem geçirdik. Bugün de Kütahyaspor ile bir hazırlık maçı gerçekleştirdik. Bu maçın sonunda da eksiklerimizi gördük. Takımımızın genel durumu iye. Bazı eksikliklerimizi de bu tür hazırlık maçlarında tespit edip, yeni sezona eksiksiz bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.
Afjet Afyonspor ile Kütahyaspor arasındaki hazırlık maçı futbolcular arasında yaşanan gerilim nedeniyle tamamlanamadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme