• Haberler
  • Spor
  • Jetler Kütahya'nın sezonunu açtı – Kocatepe Gazetesi

Jetler Kütahya'nın sezonunu açtı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 futbol sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek Kütahyaspor ile 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk hedefleyen AFJET Afyonspor Kütahya'da yapılan özel hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki komşu ekibin karşılaştığı ve Kütahya'nın sezon açılışı için yapılan maçta Jetler rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmada 21. dakikada Murathan Buruş'un ayağından ilk golü bulan [&hellip]

2016-17 futbol sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek Kütahyaspor ile 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen AFJET Afyonspor Kütahya’da yapılan özel hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki komşu ekibin karşılaştığı ve Kütahya’nın sezon açılışı için yapılan maçta Jetler rakibini 2-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmada 21. dakikada Murathan Buruş’un ayağından ilk golü bulan Jetler 79. dakikada da Nazmi Candoğan’la farkı ikiye çıkardı. Oynanan maçta hazır olduğunu gösteren Jetler, Kütahya’nın yaptığı ufak hataları iyi değerlendirdi.  
Dumlupınar Stadyumu’nda oynanan maçta Kütahya sahaya, Mehmet Dilaver, Gökhan Emreciksin, Berkant İstanbul, Vijdan Aladağ, Hüseyin Teker, Derviş Hüseyin Güner, Mustafa Serkan Demirel, Fatih Bolat, Çağlar Yıldızer, Fatih Sercan Ekinci ve Aykut Duran ilk 11’i ile çıktı. Jetler’de ise Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki sahaya; Umutcan Yüksel, İsmet Benli, İbrahim Sürgülü, Fatih Şerifoğlu, Murathan Buruş, Türker Toptaş, Ömer Çelik, Samet Cantürk, Yasin Yener, Ali Kılıç ve Feyzi Yıldırım ilk 11’ini sürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme