• Haberler
  • Spor
  • Jetler kurbanla uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Jetler kurbanla uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor Tokatspor deplasmanına gitmeden önce Uydukent İş Merkezi'ndeki tesislerde uğurlama töreni yapıldı. ligin ilk hafta maçında deplasmanda Tokatspor'a konuk olacak AFJET Afyonspor ilk maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Tokat'a giden kafileye yeni transfer Abdulkadir Kuzey alınmazken tüm takım Tokat'a [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor Tokatspor deplasmanına gitmeden önce Uydukent İş Merkezi’ndeki tesislerde uğurlama töreni yapıldı. ligin ilk hafta maçında deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak AFJET Afyonspor ilk maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Tokat’a giden kafileye yeni transfer Abdulkadir Kuzey alınmazken tüm takım Tokat’a sabah erken saatlerde hareket etti.
Sabah saat 8.30’da AFJET Afyonspor’un Kulüp Binası önünde takım hareket etmeden önce kurban kesimi yapılırken dualar edildi. Uğurlamaya AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda taraftar katıldı. Oyuncular otobüse binmeden önce kulüp yönetimi oyuncularla vedalaştı.
Tokat’a giden AFJET Afyonsporlu futbolcuları uğurlayan ekip arasında takıma yeni katılan Abdulkadir Kuzey de yer aldı. Kuzey, takımla antrenmana çıkmamasından dolayı kafileye alınmadı. Oyuncuların uğurlanmasından sonra açıklama yapan AFJET Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar, “Hayırlara vesile olsun inşallah. Hayırlısı ile kazasız gitsin gelsinler. Tabi ki amacımız galibiyet inşallah beklentilerimizde öyle, mahcup olmayız, şimdiden hayırlı olsun yeni sezon” dedi.
ABDULKADİR, MERSİN
MAÇINA YETİŞİR
Abdulkadir Kuzey’in kafileye neden dahil edilmediğini açıklayan Başkan Gürakar, “Kendisini takımımıza kazandırdık ve işlemleri gerçekleşiyor, ikinci hafta evimizde oynayacağımız Mersin maçına muhakkak yetişecek. Aslında yetişecekti fakat antrenmana çıkarmadığımız için Mersin maçına yetişecek” ifadesini kullandı.
Alternatif sol bek arayışları sorulan Gürakar, “Şu an için yeterli geliyor. Bunun yanı sıra alternatif olarak sol bek bir mevkisini oyuncu da değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme