• Haberler
  • Genel
  • Jetler kondisyon depoluyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler kondisyon depoluyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarını ilk etabını Afyonkarahisar'da günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Yeni ve genç oyuncu kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor, Teknik Direktör Erkan Avseren eşliğinde günün ilk çalışmasını AFBEL Termal Otel Fitness Salonu'nda yaptı. 17 Temmuz'dan bu yana kondisyon ve taktiksel anlamda saha [&hellip]

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarını ilk etabını Afyonkarahisar’da günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Yeni ve genç oyuncu kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren AFJET Afyonspor, Teknik Direktör Erkan Avseren eşliğinde günün ilk çalışmasını AFBEL Termal Otel Fitness Salonu’nda yaptı. 17 Temmuz’dan bu yana kondisyon ve taktiksel anlamda saha çalışmaları yapan AFJET Afyonspor’da teknik heyet dün yapılan sabah antrenmanını salona aldı. Kondisyon yüklemelerinin yanı sıra kuvvet ve dayanıklılık üzerine salonda fitness antrenmanı yapan oyuncuların istekli ve arzulu olması teknik heyeti memnun etti.
30 TEMMUZ’DA 2. ETAP BAŞLAYACAK
Oyuncuların çalışmalara başladıktan sonra antrenmanlarda istekli ve arzulu olmalarından dolayı memnun olduğunu söyleyen Teknik Adam Erkan Avseren, “Geride bıraktığımız yaklaşık 8 günlük dilimde oyuncularımın tamamı istekli ve arzulu bir şekilde çalışıyor. Oyuncuların yaş aralıklarının birbirine yakın olması da bu süre zarfında kaynaşmaya vesile oluyor. Günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Cumartesi günü sabah yapacağımız çalışmanın ardından oyuncularımıza 3 günlük bir izin vereceğiz. 30 Temmuz’da 2. etap çalışmaları için yeniden toplanarak 4 hazırlık maçının da yer alacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme