Jetler komşu il Uşak ekibini ağırlıyor

AFJET Afyonspor ligin 36. haftasında Zafer Stadyumu'nda Uşakspor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Jetler bugün saat 15.00'te maça çıkacak   Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 36. haftasında Zafer Stadyumu'nda Uşakspor'u konuk edecek. Jetler prestij maçı olan bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacak. Uşakspor'un kadrosunda AFJET Afyonspor'un senelerce formasını başarı [&hellip]

AFJET Afyonspor ligin 36. haftasında Zafer Stadyumu’nda Uşakspor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Jetler
bugün saat 15.00’te maça çıkacak

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 36. haftasında Zafer Stadyumu’nda Uşakspor’u konuk edecek. Jetler prestij maçı olan bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacak.
Uşakspor’un kadrosunda AFJET Afyonspor’un senelerce formasını başarı ile terleten Ali Kılıç, Türker Toptaş, İsmet Benli ve Samet Cantürk yer alıyor.
İki takım arasında Uşak’ta oynanan maçtan 3-0 Uşakspor üstünlükle ayrılmıştı. Jetler bugün konuk edeceği Uşakspor’u mağlup ederek rövanşı da almak istiyor.
UŞAK’TA DA
HAZIRLIKLAR TAMAM
Jetlere bugün konuk olacak olan Uşakspor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Afyonkarahisar’a gelen Uşakspor galibiyet için mücadele edecek. Uşak, iddiasını sürdürdüğü Play-Off grubuna katılmak için 3 puan peşinde olacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme