• Haberler
  • Spor
  • Jetler Kırmızı Grup'ta – Kocatepe Gazetesi

Jetler Kırmızı Grup'ta – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor'unRiva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen grup kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra TFF 2 ve TFF [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’un
Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen grup kura çekimine; TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.
Kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, “2017-2018 sezonu kulüplerimize hayırlar getirsin diyoruz. Bu güzel oyunun kazananları, kaybedenleri var. Bazen şampiyon olunuyor; bazen küme düşülüyor. Hangi ligde olursa olsun sporun bir tarafı var; dostluk ve kardeşlik ülke bütünlüğüne fayda yapmak zorunda. Doğudan batıya, kuzeyden güneye başkanların güzel dostluklar kurduğuna şahit oluyorum. Bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Sporun bu güzelliklerini kaybetmeden, Fair Play çerçevesinde hak edenin kazandığı bir sezon olmasını diliyorum. TFF Yönetim Kurulu olarak maddi imkanların artması için çalışıyoruz ve çalışacağız. Aramızda kaybettiğimiz takımlar oldu. BAL Ligi’nden profesyonel hayata ‘Merhaba’ diyen takımlarımız oldu. Yeni Altındağ Belediyespor, Kasımpaşa Erokspor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Osmaniyespor, Turgutluspor, Ergene Velimeşe, Yeni Orduspor, Utaş Uşakspor, Arsinspor’a hoş geldiniz diyorum. Kura çekimimiz umuyorum Türk futboluna hayırlar getirir” ifadesine yer verdi.

KIRMIZI GRUP
AFJET Afyonspor
Amet Sportif Faaliyetler
Bodrum Belediye Bodrumspor
Bucaspor
Etimesgut Belediyespor
Eyüpspor,
Hatayspor
İnegölspor
Kastamonuspor 1966
Keçiörengücü
Kocaeli Birlikspor
Menemen Belediyespor
Mersin İdman Yurdu
Sancaktepe Belediyespor
Sarıyer
Sivas Belediyespor
Tokatspor
Tuzlaspor A.Ş.
Sarıyer

Bakmadan Geçme