Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler kaybetmeye devam ediyor

Ligin 13. haftasında deplasmanda

Ligin 13. haftasında deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olan AFJET Afyonspor, yaklaşık 50 dakika 10 kişi oynayan rakibine 1-0 mağlup oldu

 

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 13. haftasında Amed Sportif Faaliyetler’e konuk oldu. Maça sakatlıkları bulanan İsmet Benli, Ali Kılıç, Doğan Ateş ve kaleci Mehmet Doğan ile sarı kart sınırını aşan Mehmet Tosun çıkmadı. Maçın ilk yarısında 10 kişi kalan Amed Sportif Faaliyetler ilk yarının sonunda bulduğu golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda iki ekip de başka gol bulamazken maç, 1-0 Amed Sportif Faaliyetler’in üstünlüğü ile tamamlandı. 3 haftadır hanesine puan eklemeyen AFJET Afyonspor 20 puanda kalarak bir sıra geriledi ve haftayı 5. sırada tamamladı. Haftaya 14. sırada başlayan Amed ise aldığı galibiyetle puanını 14’e çıkardı ve yine 14. sırada kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
11’inci dakikada gelişen Afyonspor atağında Emre Tosun, yaklaşık 30 metreden şutunu çekti. Top üst direkten oyun alanına döndü fakat savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
38. dakikada Amed Sportif Faaliyetler oyuncusu Muhammed Burak, sağ kanattan atak geliştirdi. Afyonsporlu Nazmi ile mücadele halinde olan Muhammet Burak, yere düştü. Maçın hakemi Gürel Uzuner’in devam kararına tepki gösteren Muhammet Burak, önce sarı, ardından ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
45’inci dakikada gelişen Amed atağında Abdullah’ın sağdan Furak’ın koşu yoluna bıraktığı pasta ceza alanına giren Furkan, çaprazdan sert vurdu. Top ağlarla buluştu. 1- 0
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda iki ekipte gol bulamadı ve maç Amed Sportif Faaliyetler’in 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.