• Haberler
  • Spor
  • Jetler Kastamonu'yu ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler Kastamonu'yu ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 32. haftasında Kastamonuspor 1966'yı konuk edecek. Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman, sakatlığı bulanan Ömer Çelik ve kart cezalısı olan Oltan Karakullukçu'nun maçta forma giymeyeceğini söyledi.  DÜN ANTRENMAN SAATİ DEĞİŞTİHafta boyunca ve dün yapılan idmanlar hakkında bilgi veren Bayaman, [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 32. haftasında Kastamonuspor 1966’yı konuk edecek. Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman, sakatlığı bulanan Ömer Çelik ve kart cezalısı olan Oltan Karakullukçu’nun maçta forma giymeyeceğini söyledi.  
DÜN ANTRENMAN SAATİ DEĞİŞTİ
Hafta boyunca ve dün yapılan idmanlar hakkında bilgi veren Bayaman, “Her gün öğlen 11.00 civarında çalışmalar gerçekleşiyordu. Dün için özel antrenman saati değişti ve saat 15.00’te antrenman gerçekleşti. Antrenmanda 5-2 çalışma, dar alanda kısa pas, dar alanda çift kale maç yaparak günü tamamladılar. Hocalarımız yaptıkları dar alanda çift kale maçı ile oyunculara karar veriyor. Bugün için de 45 dakika civarında ter idmanımız olacak. İdman sonrasında da kampa girilecek ve kampımızda kulüp tesislerinde gerçekleşecek” dedi.
“KASTAMONU İYİ BİR TAKIM”
Kastamonuspor 1966’yı değerlendiren Bayaman, “Kastamonu iyi bir takım esasında. İlk yarıda da 0-0 berabere kaldık. Şampiyonluk hedefi ile lige başlayan, şuanda da Play-Off’a hedeflenen bir takım. İyi bir kadrosu var ve ligdeki diğer takımlara göre de iyi bir takım. Aldıkları şanssız neticeler kimseyi yanıltmasın,  Kastamonu gerçekten sağlam bir ekip” ifadesine yer verdi.
HEDEF 3 PUAN
AFJET Afyonspor’un Play-Off’a avantajlı başlamak istediğini vurguluyan Bayaman, “Biz de elimizden geleni yaparak sahada 3 puanı almak için çalışacağız. Biz alacağımız 3 puanla Play-Off’a zaten kalacağız. Bizim amacımız ev sahibi avantajını elimizde tutmak. Çift maç olacağı için ilk maç deplasmanda ikinci maç evimizde oynanacak. Eğer ki eşitlik olması halinde de uzatmalar ve olursa penaltılar sırasında evimizde olmak istiyoruz” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme