• Haberler
  • Spor
  • Jetler Kastamonu'ya 'dep'ti – Kocatepe Gazetesi

Jetler Kastamonu'ya 'dep'ti – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 32. haftada Kastamonuspor 1966'yı ağırladı. Sahada yaşanan AFJET Afyonspor üstünlüğü skora da yansı dı ve AFJET Afyonspor rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Hatayspor ve Menemen Belediyespor'un puan kaybettiği hafta kazanan AFJET Afyonspor aradaki puan farkını lider Hatay ile 5'e, Menemen ile de 3'e düşürdü. Hatayspor [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 32. haftada Kastamonuspor 1966’yı ağırladı. Sahada yaşanan AFJET Afyonspor üstünlüğü skora da yansı dı ve AFJET Afyonspor rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Hatayspor ve Menemen Belediyespor’un puan kaybettiği hafta kazanan AFJET Afyonspor aradaki puan farkını lider Hatay ile 5’e, Menemen ile de 3’e düşürdü. Hatayspor evinde Sancaktepe Belediyespor ile 1-1, Menemen Belediyespor ise deplasmanda Bucaspor ile 1-1 berabere kaldı. Lider Hatayspor 72, ikinci Menemen Belediyespor 70, üçüncü AFJET Afyonspor ise 67 puanla ilk üç sırayı oluşturdu.
MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada gelişen Afyonspor atağında Yasin topla buluştu. Topu çok güzel bir şekilde süren Yasin ceza sahası dışından sert vurdu. Kalecinin bakışları arasında süzülen top az farkla auta çıktı.
12. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ tarafta topla buluşan Erdi, ceza sahası içine güzel ve şık bir orta kesti. Ceza sahası içinde topla buluşan Nazmi güzel bir kafa vuruşu yaptı ama top az fark ile auta çıktı.
17. dakikada gelişen Afyonspor atağında yüklenen Ersel, sol kanattan bindiren Tuğay’ı ceza sahası dışında topla buluşturdu. Topa çaprazdan plase bir şekilde vuran Tuğay’ın şutunu Kastamonuspor kalecisi Burak son anda uçarak kornere çeldi.
18. dakikada Burak’ın kornere çeldiği topta köşe gönderine geçen Yasin altı pas içine güzel bir orta yaptı. Yasin’in ortasına ceza sahası içinde kaleciden önce dokunan Ersel topu ağlarla buluşturdu. 1-0
22. dakikada yaşanan pozisyonda ikili mücadelede Kastamonu yedek kulübesi önünde topu kapan Tuğay ilerlemek isterken Savaş Tağa’nın arkadan yaptığı hareketle yerde kaldı. Hakem Savaş’a önce sarı kart verdi. Ardından Savaş’ın kararına verdiği alkış hareketine ikinci sarı kartı veren hakem Savaş’ı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Bu dakikadan sonra Kastamonuspor 1966 10 kişi mücadele etti.
32. dakikada Kastamonuspor defasına baskı uygulayan Afyonspor topu kazandı. Topla ceza sahası dışında buluşan Aykut sağ kanattan çok güzel bir şekilde şutunu çekti. Aykut’un şutu Kaleci Burak’ın solundan ağlarla buluştu. 2-0
33. dakikada Kastamonuspor atağında Halil İbrahim ceza sahası dışında topla buluştu. Topla birlikte içeriye giren Halil İbrahim kaleye sert bir şut gönderdi. Top Afyonspor kalecisi Bekir’in kucağına gitti
42. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ taraftan yüklenen Türker topla buluştu. Ceza sahası içine güzel bir orta yapan Türker’in pasına müsait pozisyonda kafa vuran Ersel, kalecisi Burak’ın üzerine vurdu. Burak ise son anda topu ceza alanı dışına çeldi.
49. dakikada gelişen Kastamonuspor atağında Halil İbrahim, ceza sahası dışından sert ve düzgün vurdu topu kaleci Bekir, sonradan fark etti ve top auta gitti.
51. dakikada gelişen Afyonspor atağında kazanılan serbest vuruşta topun başına Yasin geçti. Yasin’in kullandığı serbest vuruşu kaleci son anda dokundu ve boşa çıkan topu savunma uzaklaştırdı.
59. dakikada gelişen Kastamonu atağında Salih ceza sahası yayı üzerinden vurdu. Topu kaleci Bekir son anda tokatlayarak gole bir kez daha engel oldu.
89. dakikada gelişen Afyon atağında ceza sahasında içindeki Yasin şut pozisyonu aradı ve bulamadı. Boşta olan arkadaşını arayan Yasin boşta olan Timuçin’e pasını verdi. Timuçin topu alarak ceza sahası yayı üzerinden vurdu ve golünü attı. 3-0
90+2. dakikada gelişen Afyon atağında yaklaşık 35 metrede topla buluşun Ersel öyle bir şut çekti o uzaktan topu filelerle buluşturdu. 4-0
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken AFJET Afyonspor evinde Kastamonuspor 1966’yı 4-0 mağlup etti.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme