• Haberler
  • Genel
  • Jetler İzmir'i vurdu: 2-1 – Kocatepe Gazetesi

Jetler İzmir'i vurdu: 2-1 – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta kendi evinde İzmirspor'u konuk eden AFJET Afyonspor 25. dakikada Ferdi ve 69. dakikada Berkay'ın golleri ile maçı 2-1'le kazandı STAT: AtatürkHAKEMLER: Adem Türkmen (***), Ali Tez (***), Ferit Pekşen (***)AFJET Afyonspor: Uğur (**), Yücel (**) (Dk. 44 Ahmet **), Ali (***) Varol (***), Ömer Çelik (***), Fatih (**) (Dk. 64 Nihat **), Ferdi [&hellip]

Jetler İzmir’i vurdu: 2-1

Bu hafta kendi evinde İzmirspor’u konuk eden AFJET Afyonspor 25. dakikada Ferdi ve 69. dakikada Berkay’ın golleri ile maçı 2-1’le kazandı

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Adem Türkmen (***), Ali Tez (***), Ferit Pekşen (***)
AFJET Afyonspor: Uğur (**), Yücel (**) (Dk. 44 Ahmet **), Ali (***) Varol (***), Ömer Çelik (***), Fatih (**) (Dk. 64 Nihat **), Ferdi (***), Coşkun (**) (Dk. 55 Berkay ***), Kadir (***)
İZMİRSPOR: Samet (*), Muhammed (**), Musa (*), Şahin (**), Arif (*), Emrullah (**), Ali (**), Fatih (**), Egehan (*) Enes ilhan (***), Emre(**)
Sarı Kartlar: Varol, Ömer Çelik, Ferdi, Uğur, Ömer Altınay (AFJET Afyonspor), Muhammed, Egehan (İzmirspor)
KIRMIZI KART: Ferdi (AFJET Afyonspor)

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor 9. hafta müsabakalarında kendi evinde İzmirspor’u konuk etti. İzmirspor’u Ferdi ve Berkay’ın golleri ile 2-1’lik skorla geçmeyi başaran Jetler serideki 3. maçını da 3 puanla tamamladı.
MAÇTAN DAKİKALAR
1. dakikada gelişen İzmir atağında Fatih’in yerden pasında ceza sahası yayında topla bulaşan Enes düzgün bir plase ile topu filelere gönderdi. 0-1
9. dakikada Afyonspor atağında yapılan ortayı göğsüyle yumuşatıp kontrol eden Ferdi sol çaprazdan vurduğu topu sağ taraftan auta attı.
11. dakikada Kadir ceza sahası dışından yaptığı ortaya Ferdi penaltı noktasında kafayla kaleye gönderdi. Kaleci çeldi fakat Coşkun vurdu top filelerle buluştu ancak yan hakem golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.
15. dakikada gelişen Afyonspor atağında Ömer Altınay ceza sahası dışından şık bir yaptı ve kaleci topu üstten auta çeldi. Devam eden pozisyondan bir sonuç elde edilemedi.
25. dakikada Yücel’in ceza sahasına yaptığı ortayı Kadir penaltı noktasında kaleye sırtı dönük bir şekilde topu göğsüyle yumuşattı. Defans oyuncularının arasında çok iyi bir şekilde dönerek şutunu çeken Kadir meşin yuvarlağı kalecinin kapattığı köşeden filelere gönderdi. 1-1
28. dakikada Afyonspor atağında Ali’nin yerden vurduğu sert şutu İzmir kalecisi kornere son anda çeldi. Korneri kullanan Kadir topu penaltı noktasına doğru ortaladı fakat defans uzaklaştırmak için yaptığı müdahale ters oldu ve top yine kornere çıktı. Kadir yine ceza alanına gönderdi fakat defans ve kalecinin dokunamadığı top arka direğin iç kısmına çarparak Coşkun’un önüne düştü. Coşkun plase bir vuruş ile topu tekrar kaleye gönderdi fakat vuruş zayıf olunca defans uzaklaştırdı.
42. dakikada gelişen İzmirspor atağında Ali sert bir vuruş yaptı fakat kaleci Uğur zor pozisyonda Kornere çeldi. Ardından kullanılan kornerde İzmirli Emre kafayla topu yine kaleye gönderdi ve Uğur yine kornere gönderdi. Sonrasında kullanılan kornerde ise defans uzaklaştırdı ve tehlike geçti.
İlk yarıda gelişen ataklarda ekipler başka gol bulamadı ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
69. dakikada gelişen Afyonspor atağında Kadir’in yerden pasında 3 rakip arasında topla buluşan Ferdi iki oyuncuyu çalımladı ve pasını Berkay’a aktardı. 6 pas içinde şutunu çeken Berkay topu filelerle buluşturdu. 2-1
90+3. dakikada gelişen İzmirspor atağında Fatih’in kullandığı serbest vuruşta Emre kafasıyla pası Enes’e indirdi ve Enes topu filelere gönderdi fakat yan hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz kıldı.
Ofsayttan kazanılan serbest vuruş sonrasında hakem 90 dakikanın son düdüğünü çaldı. Bu sırada rakip oyuncuyla çok yakın olan Ferdi rakip oyuncunun sırtına kafa attı ve orta hakem ikinci sarı kartla Ferdi’yi ihraç etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme