• Haberler
  • Spor
  • Jetler İstanbulspor sınavına çıktı – Kocatepe Gazetesi

Jetler İstanbulspor sınavına çıktı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin ilk haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan dün saat 21.45'de başlayan maçta Yiğit Arslan orta hakem olarak görev aldı. Arslan'a Murat Temel, Hüseyin Aylak ve Mustafa Aydın yardımcılık yaptı.Ligin açılış maçında Kardemir Karabükspor Adana Demirspor'a 1-0  mağlup oldu. Haftanın diğer [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin ilk haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan dün saat 21.45’de başlayan maçta Yiğit Arslan orta hakem olarak görev aldı. Arslan’a Murat Temel, Hüseyin Aylak ve Mustafa Aydın yardımcılık yaptı.
Ligin açılış maçında Kardemir Karabükspor Adana Demirspor’a 1-0  mağlup oldu. Haftanın diğer maçlarında da Boluspor Osmanlıspor’u 1-0, Altay Ümraniyespor’u 1-0, Gazişehir Gaziantep Denizlispor’u 1-0, Giresunspor Eskişehirspor’u 3-1 mağlup etti. Adanaspor ile Tetiş Yapı Elazığspor 1-1, Balıkesirspor Baltok ile Altınordu 0-0 berabere kaldı.
AFJET Afyonspor’un İstanbulspor’a dün akşam saat 21.45’te konuk olduğu maçın detayları yarın gazeteniz Kocatepe’de yer alacak.

Bakmadan Geçme