• Haberler
  • Spor
  • Jetler, İnegöl deplasmanında galibiyet peşinde koşacak

Jetler, İnegöl deplasmanında galibiyet peşinde koşacak

Ligde son 4 maçında 11 puan kaybeden AFJET Afyonspor, şampiyonluk yarışında ciddi kayıplar yaşadı. AFJET Afyonspor yarın İnegölspor'a konuk olacağı maçta kayıpları telafi etmek için seriye başlamak istiyor   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ikinci devrede oynadığı 4 maçın 3'ünde sahadan puansız ayrılırken 1 maçtan ise 1 puan çıkartabildi. Ligde şampiyonluk [&hellip]

Ligde son 4 maçında 11 puan kaybeden AFJET Afyonspor, şampiyonluk yarışında ciddi kayıplar yaşadı.
AFJET Afyonspor yarın İnegölspor’a konuk olacağı maçta kayıpları telafi etmek için seriye başlamak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ikinci devrede oynadığı 4 maçın 3’ünde sahadan puansız ayrılırken 1 maçtan ise 1 puan çıkartabildi.
Ligde şampiyonluk yarışının içinde kalma hedefiyle ligin 2. devresine başlayan ancak sahada istedikleri sonuçları alamayarak 11 puan kaybeden AFJET Afyonspor puan kaybı yaşadığı 4 maçta kaybettiği 11 puanla zirve yarışında başabaş mücadele etme fırsatını da elinden kaçırdı.
Ligin ikinci yarısına kötü başlayan Sakaryaspor’un da son 4 maçta kaybettiği puanlar sonrasında 49 puana ulaştığı 24. hafta sonunda 11 puanlık kayıp yaşayan AFJET Afyonspor ise 38 puanda kaldı. Jetler, son 4 maçında kayıp yaşamamış olsaydı bugün lider Sakaryaspor ve 1461 Trabzon ile aynı puanla zirveyi paylaşıyor olacaktı.
Yaşanan puan kayıplarının ardından yönetim oyuncularla bir toplantı gerçekleştirerek, oyunculara toparlanmalarını, camianın alınan kötü sonuçlardan mutsuz olduğunu istedi.
Ligde son 4 haftada galibiyete hasret kalan AFJET Afyonspor yarın ligin 25. hafta mücadelesinde deplasmanda İnegölspor’a konuk olacak. Play-Off barajının da 3 puan gerisinde kalan AFJET Afyonspor’da teknik ekip ve futbolcular için önemli olan maç İnegöl İlçe Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak. Mücadeleyi İzmir Bölgesi hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme