• Haberler
  • Spor
  • Jetler ilk yarıyı iyi tamamlamanın peşinde

Jetler ilk yarıyı iyi tamamlamanın peşinde

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 17. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'a konuk olacak. İlk yarının son maçında oynayacağı maçı kazanmak isteyen Afyonspor ilk yarıyı güzel bir şekilde tamamlama peşinde. 15 puana sahip olan AFJET Afyonspor bu maçı kazanması halinde puanını 18'e çıkararak düşme potasında da çıkma ihtimalini elinde bulunduruyor.RAKİPLERDEN KISA KISALigin düşme potasında [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 17. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak. İlk yarının son maçında oynayacağı maçı kazanmak isteyen Afyonspor ilk yarıyı güzel bir şekilde tamamlama peşinde. 15 puana sahip olan AFJET Afyonspor bu maçı kazanması halinde puanını 18’e çıkararak düşme potasında da çıkma ihtimalini elinde bulunduruyor.
RAKİPLERDEN KISA KISA
Ligin düşme potasında yer alan Eskişehirspor güçlü ekiplerden Boluspor’u konuk edecek. 15 puana sahip olan Eskişehirspor bu maçtan berabere ayrılırsa puanını 16’ya çıkaracak. Tetiş Yapı Elazığspor evinde Altayspor’u konuk edecek. 16 puanlı Altay’ın da kazanmak istediği maçtan Elazığ galibiyet ile ayrılırsa puanını 16’ya çıkaracak.

Bakmadan Geçme