Jetler ilk yarıyı 3. tamamladı

İlk yarının son maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor'u konuk eden AFJET Afyonspor karşılaşmanın ilk yarısını 1-0'la tamamlarken ikinci yarıda da 2 gol daha attı. Maçın son anlarında kalesinde 1 gol gören AFJET Afyonspor maçtan 3-1'lik skorla galip ayrıldı STAT: Afyonkarahisar Atatürk HAKEMLER: Tuncer Oflu (***), Mehmet Dağdeviren (***), Mehmet Alaçam (***)AFJET AFYONSPOR: Uğur (***), Yücel (***), [&hellip]

Jetler ilk yarıyı 3. tamamladı

İlk yarının son maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor’u konuk eden AFJET Afyonspor karşılaşmanın ilk yarısını 1-0’la tamamlarken ikinci yarıda da 2 gol daha attı.
Maçın son anlarında kalesinde 1 gol gören AFJET Afyonspor maçtan 3-1’lik skorla galip ayrıldı

STAT: Afyonkarahisar Atatürk
HAKEMLER: Tuncer Oflu (***), Mehmet Dağdeviren (***), Mehmet Alaçam (***)
AFJET AFYONSPOR: Uğur (***), Yücel (***), Varol (***), Onur (***), Ömer (***) (Dk 65 Nihat **), Kadir (***), Eray (**), Ferdi (***)(DK 85 Hakan *)Berkay (**)(DK45 Coşkun ***) Ali (***)
BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR: Kadir (*), Eren (**), Güzel (**), Yunus (**), Aysan (**), Burak (*), Serkan (**), Caner (**), Enes (*), Erdal (**), Sercan (**)
SARI KARTLAR: Eray, Yücel, (AFJET Afyonspor), Yunus, Caner, Eren, Sertan, Alican, Aysan (Bucak Belediye Oğuzhanspor)
KIRMIZI KART: Eray DK 74 (AFJET Afyonspor)
GOLLER: Dk. 34 Eray(P)Dk. 51 Ferdi, Dk. 71 Coşkun (AFJET Afyonspor) Dk. 85 Ali (Bucak Belediye Oğuzhanspor)

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ilk yarının son maçında kendi evinde Burdur temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor’u konuk etti. Karşılaşmada 3 gol atmayı başaran Afyonspor kalesinde de 1 gol gördü ve ilk yarının son maçını 3-1’le kazanarak 3. sıraya yükselmeyi başardı. Muğlaspor’un deplasmanda Eğirdirspor’a 4-2’yle mağlup olduğu bu hafta Afyonspor kazandığı 3 puanla 3. sıraya yükselmeyi bildi.
MAÇTAN DAKİKALAR
34. dakikada gelişen Afyonspor atağında yan topa yükselmek isteyen Ferdi ceza alanı içinde yerde kaldı ve orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Eray kaleciyi ters köşeye yatıran şutu ile topu ağlara gönderdi. 1-0
İlk yarıda gelişen başka ciddi olmadı ve Afyonspor soyunma odasına 1-0’la üstün gitti.
49. dakikada ceza alanına doğru ara pası atan Ömer Çelik topu Ferdi ile buluşturdu. Beklemeden şutunu çeken Ferdi topu ağlara gönderdi. 2-0
58. dakikada gol arayışlarını artıran Afyonspor atağında Coşkun üç defans oyuncusunu oyundan düşüren pası ile Ferdi’yi buluşturdu. Ferdi de pasını tekrar Coşkun’a aktardı. Kaleciyi de çalımlayan Coşkun sıfıra çok yakın mevkiden şutunu çekti fakat defans araya girdi ve top kornere çıktı.
64. dakikada gelişen Bucak atağında orta sahadan atılan müthiş ara pasında topla buluşan Sercan topu sürdü kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sercan ceza sahası girişinde şutunu çekti ve kaleci Uğur’un müdahalesinde topu defans oyuncuları uzaklaştırdı.
71. dakikada Kadir sağ kanattan sürdüğü topla birlikle ceza alanına girdi ve çizgiye kadar indi. Kadir yerden pası ile Coşkun’u buluşturdu. Coşkun pasın gelişene şutunu çekti ve kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. 3-0
74. dakikada gelişen Bucak atağında sol kanatta Eray rakibinden topu almak için sert bir müdahale yaptı ve maçın orta hakemi ikinci sarı karttan Eray’ı kırmızı kartla oyundan attı.
88. dakikada gelişen Bucak atağında yine ara pasında Ali topla buluştu. Topu sağ tarafa doğru götüren Ali şutunu çekti ve kaleciyi terse yatırarak golünü attı. 3-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken AFJET Afyonspor karşılaşmadan 3-1’le galip ayrıldı. Bu galibiyetle ilk yarıyı tamamlayan AFJET Afyonspor, Muğlaspor’un deplasmanda Eğirdirspor’a 4-2’yle mağlup olmasından sonra 3. sıraya yükselmeyi başardı.
Lige verilen 5 haftalık aranın sonrasında Afyonspor ilk maçında Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme