Jetler ilk maçta berabere kaldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin ilk haftasında Elaziz Belediyespor'a konuk oldu. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın ilk yarısında iki ekip de gol bulamadı. İkinci yarıda da gol olmazken maç 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. Maçın 38. dakikasında ilk sarı kartını gören AFJET Afyonspor'un savunma oyuncusu İbrahim Sürgülü ikinci yarının 66. dakikasında [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin ilk haftasında Elaziz Belediyespor’a konuk oldu. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın ilk yarısında iki ekip de gol bulamadı. İkinci yarıda da gol olmazken maç 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. Maçın 38. dakikasında ilk sarı kartını gören AFJET Afyonspor’un savunma oyuncusu İbrahim Sürgülü ikinci yarının 66. dakikasında da bir sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
MAÇTAN DAKİKALAR
5. dakikada gelişen Elaziz atağında Mertcan’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Umutcan son anda topu tokatlayarak kornere gönderdi.
7. dakikada gelişen Afyonspor atağında kullanılan serbest vuruşta kaleci Gökhan son anda topu çataldan tokatlayarak kornere çıkardı.
9. dakikada gelişen Elaziz atağında ilk gol fırsatını yakaladı. Metehan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Metehan’ın vuruşunda kalesini terk eden Umutcan topu kontrol ederek mutlak bir gole izin vermedi.
11. dakikada Afyonsporlu Mehmet kaleye uzak bir noktadan serbest vuruş kullandı. Defansın anlaşmazlığında top yan direkten oyun alanına geri döndü.
53. dakikada Elaziz’in ceza alanı dışından kazandığı serbest vuruşu Tufan kullandı. Tufan’ın sert ve falsolu vuruşunda kaleci Umutcan topu son anda yumruklarıyla kornere çeldi ve gole izin vermedi.
66. dakikada gelişen Afyonspor atağında İbrahim Sürgülü ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda da gol olmazken AFJET Afyonspor, Elaziz Belediyespor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılırken hanesine 1 puan eklemeyi başardı. Jetler aldığı 1 puanla haftayı 8. sırada tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme