Jetler ilk maça bugün çıkıyor

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor bugün saat 21.45'te İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya 3 puan hedefi ile çıkacak olan Jetler kazanırsa ilk 3 puanını hanesine yazdıracak. İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak maçta Yiğit Arslan orta hakem olarak görev alacak. Arslan'a ise Murat Temel, Hüseyin Aylak ve Mustafa Aydın [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor bugün saat 21.45’te İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya 3 puan hedefi ile çıkacak olan Jetler kazanırsa ilk 3 puanını hanesine yazdıracak. İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak maçta Yiğit Arslan orta hakem olarak görev alacak. Arslan’a ise Murat Temel, Hüseyin Aylak ve Mustafa Aydın yardımcılık yapacak.
GENÇ JETLER’DE GİTTİ
Bugün saat 17.00’de İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan U-21 takımı dün öğlen saatlerinde yola çıktı. İstanbulspor’un U-21 takımıyla mücadele edecek olan Genç Jetler, 3 puanlı takımların arasında yerini almak istiyor.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme