Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler ilk hazırlık maçını kaybetti

Jetler ilk hazırlık maçını kaybetti

Afyonkarahisar’da kamp yapan Etimesgut Belediyespor ile hazırlık maçı yapan AFJET Afyonspor rakibine 2-0 mağlup oldu. İlk yarıda verilen su molasına kadar iyi birperformans sergileyemeyen Jetler su molasından sonra daha derli toplu görüntü sergiledi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor ilk hazırlık maçına Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor ile çıktı. Maça hızlı başlayan Etimesgut Belediye, 3. dakikada Yusuf ile golü buldu. Maçın başında ayağında top tutmakta ve paslarda zorlanan AFJET Afyonspor, 25. dakikada verilen su molasından sonra daha derli toplu görüntü grafiği çizdi. Etimesgut’un her alanda uyguladığı baskıyı kıran Jetler, pozisyon üretmeye de başladı.
41. dakikada Afyonspor kale önünde yaşanan pozisyonda Etimesgut’lu Yusuf’un çektiği şutta savunmaya çarpan top ağlarla buluştu.
İlk yarıda gelişen ataklarda iki ekipte başka gol bulamadı. İkinci yarıya iki takımda oyuncu değişiklikleri ile başladı. Yarıya 5 oyuncu değişikliği ile başlayan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, maç sonuna kadar oyuncu değişikliklerine devam etti. Maçın son anlarına doğru yaşanan gerginlik oyuncuların araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı.
Maçı 2-0 Etimesgut Belediyespor kazanırken, AFJET Afyonspor bu sezon oynadığı ilk hazırlık maçını kaybetti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi