Jetler Horoz'u Mendy ile geçti

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, lig öncesi hazırlıklarında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Lig başlamadan önce son maçına çıkan AFJET Afyonspor, Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynadığı maçın ikinci yarısında Theo Mendy'nin ayağından gelen golle maçı 1-0 kazandı.Denizlispor oynadığı 4 hazırlık maçından 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile ayrılınca maçtan [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, lig öncesi hazırlıklarında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Lig başlamadan önce son maçına çıkan AFJET Afyonspor, Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynadığı maçın ikinci yarısında Theo Mendy’nin ayağından gelen golle maçı 1-0 kazandı.
Denizlispor oynadığı 4 hazırlık maçından 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile ayrılınca maçtan sonra sosyal medyadan olumsuz tepkiler aldı. Transferlerinde 19 yeni futbolcuyu renklerine bağlayan Denizlispor, takımın oturmaması bu sonuçların alınmasına sebep olduğu yönünde yorumlara neden oldu.
Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan hazırlık maçına taraftarların ilgisi yağmura rağmen yoğundu. Yüzlerce Denizlispor taraftarı tribünlerdeki yerini alarak takımına destek verdi.
Denizlispor; Adam Stachowıak, Muhammet Ertürk, Keremcan Akyüz, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Burak Altıparmak, Deniz Vural, Recep Niyaz, Burak Çalık, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile maça başladı.
AFJET Afyonspor karşılamaya Olekasdry Rypka, Nazmi Candoğan, Renato Arabi, Türker Toptaş, Mehmet Sedef, Erdi Zengin, Ali Kılıç, Aykut Uluç, Sinan Özkan, Theo Meny, Danilo Alves ilk 11 ile çıktı.
İlk yarısında gol sesi çıkmayan maçın ikinci yarısı her 2 takımın da hayli hırslı oyunuyla dikkat çekti. İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ekip Afyonspor oldu. AFJET Afyonspor karşılaşmanın 66. dakikasında Theo Mendy ile golü buldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme