• Haberler
  • Genel
  • Jetler, horozlara boyun eğdi – Kocatepe Gazetesi

Jetler, horozlara boyun eğdi – Kocatepe Gazetesi

İkinci yarının 3. haftasında Denizli temsilcisi Sarayköyspor'a konuk olan AFJET Afyonspor kalesinde gördüğü bir golle mağlup oldu Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor 16. hafta müsabakalarında Denizli temsilcisi Sarayköyspor'a konuk oldu. 33. dakikada kalesinde gördüğü golle rakibine mağlup olan AFJET Afyonspor bu maçtan puansız döndü. 3. hafta da mağlup olan Jetler seriye [&hellip]

Jetler, horozlara boyun eğdi

İkinci yarının 3. haftasında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’a konuk olan AFJET Afyonspor kalesinde gördüğü bir golle mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 16. hafta müsabakalarında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’a konuk oldu. 33. dakikada kalesinde gördüğü golle rakibine mağlup olan AFJET Afyonspor bu maçtan puansız döndü. 3. hafta da mağlup olan Jetler seriye yeniden başlamak istiyor.
MAÇTAN DAKİKALAR
13. dakikada gelişen Sarayköy atağında defansın arkasına atılan pasta Kemal topla buluştu. Ceza alanına sağ çaprazdan giren Kemal’in şutunda kaleci uğur başarılı bir şekilde topu kontrol etti
27. dakikada çok güzel hareketlerle atağını oluşturan AFJET Afyonspor’dan Kadir korner noktasına yakın bir yerden ortasını yaptı ve top az farkla üstten auta gitti.
33. dakikada gelişen Sarayköy atağında Ahmet Faruk Alataş defansın arkasına atılan topla buluştu. Kalecinin hatasında bir anda boşta kalan Ahmet Faruk vurdu ve topu Afyonspor ağlarına gönderdi. 1-0
40. dakikada ceza yayı üzerinde kazanılan serbest vuruşu Eray kullandı top barajda kaldı.
İlk yarıda gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Sarayköyspor ilk yarıyı 1-0’lık skorla önde tamamladı.
56. dakikada Sarayköy atağında sağ kanattan ceza alınanı giren Kemal korner çizgisine yakın şutunu çekti ama cılız olan vuruşu kaleci Uğur kolaylıkla kontrol etti.
62. dakikada gelişen Afyonspor atağında orta sahadan gelen pasla buluşan Onur Güdül şutunu çekti top defanstan döndü. Önüne düşen topa ikinci sefer vuran Onur topu yandan az farkla auta gönderdi.
67. dakikada gelişen Sarayköy atağında oyun yeni giren Muhammet Emin 6 pas içinde topla buluştu. Muhammet Mehmet Emin çok kötü bir vuruşla topu direğin dibinden auta gönderdi.
73. dakikada gelişen Afyonspor atağında Coşkun ceza alanı ön yayında topla buluştu. Coşkun’un şutu kalecide kaldı.
75. dakikada gelişen Afyonspor atağında Onur’un şutunda Sarayköy defansı Coşkun araya girdi ve topu uzaklaştırmak istedi. Top Ali’nin önünde kaldı. Ali vurdu top farklı şekilde auta çıktı.
90+1. dakikada gelişen Sarayköy atağında atılan ara pasında Ahmet Faruk topla buluştu. Bomboş pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kalan Ahmet Faruk topu yan ağlara gönderdi.
Bu ataktan sonra gelişen ciddi bir atak olmayınca maçı Denizli temsilcisi Sarayköyspor 1-0’lık skorla kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

YER: SARAYKÖY İLÇE
HAKEMLER: Ziya Tanoğlu (**), Alican Özşen (***), Çağdaş Yüksel Çağ (***)
SARAYKÖYSPOR: Ergin Duru (***), Burak Koca (**), Mestan Gök (**), Şükrü Ayhan (**), Murat Candan (**), Abdullah Çetin (**), Cüneyt Dev (*) (Dk. 66 Muhammet Emin *), Kemal Bilal Türkoğlu (**) (Dk. 90 Fatih *), Ahmet Faruk Alataş (***), Özgür Kulaoğlu (*), Oğuz Kaan Horzum (**)
AFJET AFYONSPOR: Uğur Köprülü (***), Ali Ertekin (**), Varol Kamsız (**), Onur Kara (***), Kadir Kamaz (*) (Dk.33 Yücel **), Eray Topçuoğlu (***), Onur Güdül (**), Yunus Karabacak (**), Mustafa Yıldırım(**), Ömer Çelik (**) (Dk. 65 Coşkun *), Deniz Sert (**) (Dk. 46 Hakan Demir **)
Sarı Kartlar: Cüneyt (Sarayköyspor), Varol, Eray, Mustafa (Afyonspor)
GOL: Ahmet Faruk Alataş (Sarayköyüspor)

Bakmadan Geçme