• Haberler
  • Spor
  • Jetler hazırlık maçını yapamadı – Kocatepe Gazetesi

Jetler hazırlık maçını yapamadı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam ediyor. Jetler, önceki gün Dersimspor'la oynayacağı hazırlık oynanamadı. Organizasyon ekibinden maçı organize eden bir kişi Afyonspor'a ve hakemlere maçın 16.00'da olduğunu bildirdi. Aynı kişi Dersimspor'a bu maç saatini 18.00 olarak aktarınca kopukluk yaşandı. Yaşanan bu olumsuzluk sonrasında Jetler oynamayı [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ediyor. Jetler, önceki gün Dersimspor’la oynayacağı hazırlık oynanamadı. Organizasyon ekibinden maçı organize eden bir kişi Afyonspor’a ve hakemlere maçın 16.00’da olduğunu bildirdi. Aynı kişi Dersimspor’a bu maç saatini 18.00 olarak aktarınca kopukluk yaşandı. Yaşanan bu olumsuzluk sonrasında Jetler oynamayı planladığı maça çıkamadı. Hazırlık maçı yerine antrenman yapan Afyonspor yarın Düzce’de Düzcespor’la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Düzce’de yapılacak hazırlık maçının saati ise 18.00 olarak belirlenirken bu maçı izlemek için Yönetim Kurulu’nun da Düzce’ye gideceği öğrenildi.
JETLER BEYOĞLU ÇARŞISPOR’LA OYNADI
Dersimspor’la oynayamadığı hazırlık maçı sonrasında dün akşam saatlerinde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beyoğlu Çarşıspor’la karşılaşan AFJET Afyonspor rakibi karşısında güzel bir performans sergiledi. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki’nin kafasında kadro yavaş yavaş şekilleniyor. Oynanan hazırlık maçlarının sezon öncesinde faydalı olacağını bilen teknik ekip Düzcespor’la oynayacağı hazırlık maçı sonrasında da başka maçlarda yapacağı planlanıyor. AFJET Afyonspor’un Beyoğlu Çarşıspor’la oynadığı maçının detayları yarın gazeteniz Kocatepe’nin Spor Sayfaları’nda yer alacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme