• Haberler
  • Spor
  • Jetler Hatay'a bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler Hatay'a bileniyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk iddiasını sürdüren AFJET Afyonspor kendi sahasında ilk yarının son maçında Hatayspor'u konuk edecek. Maçta AFJET Afyonspor'un seyircisiz oynama cezası bulunduğundan dolayı seyirciler tribüne alınmayacak. Hatay maçını kazanmak isteyen Jetler çalışmalarına devam ediyor. Kendi sahasında rakibini ağırlayacak olan Jetler seyircisiz oynamanın dezavantajını yaşayacakları bu maçtan puanlarla ayrılmanın peşinde olacak. Özellikle [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk iddiasını sürdüren AFJET Afyonspor kendi sahasında ilk yarının son maçında Hatayspor’u konuk edecek. Maçta AFJET Afyonspor’un seyircisiz oynama cezası bulunduğundan dolayı seyirciler tribüne alınmayacak. Hatay maçını kazanmak isteyen Jetler çalışmalarına devam ediyor. Kendi sahasında rakibini ağırlayacak olan Jetler seyircisiz oynamanın dezavantajını yaşayacakları bu maçtan puanlarla ayrılmanın peşinde olacak. Özellikle bu maça farklı hazırlanan Jetler kazanmak için elinden geleni yapacak. 38 puanla lider Menemen Belediyespor’un ardından sırasıyla Sivas Belediyespor, Hatayspor ve AFJET Afyonspor 37 puanla yer alıyor. Bu maçtan 3 puanla ayrılması halinde Jetler şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakacak.
HATAY’IN KARNESİ
Ligde oynadığı 16 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Hatay, ligin en az gol yiyen takımlarından. Rakip fileleri 26 kez havalandıran Hatay kalesinde de 8 gol gördü.
Dış sahada 8 maça çıkan Hatayspor 5 maçını galibiyetle tamamlarken 3 maçını da mağlubiyetle tamamladı.

Bakmadan Geçme