Jetler günde çift idmanla devam

2016-17 sezonunda Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor sezon hazırlıklarına Atatürk Stadyumu'nda devam ediyor. Topla çalışmalar kapsamında ilk olarak top kontrolü çalışan Jetler, pas ve çift kale maçına daha geçmedi. Kuvvet antrenmanlarına ağırlık veren Jetler günü çift antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ve yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan Jetler ısınma [&hellip]

2016-17 sezonunda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor sezon hazırlıklarına Atatürk Stadyumu’nda devam ediyor. Topla çalışmalar kapsamında ilk olarak top kontrolü çalışan Jetler, pas ve çift kale maçına daha geçmedi. Kuvvet antrenmanlarına ağırlık veren Jetler günü çift antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ve yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan Jetler ısınma koşusunun ardından kondisyona yönelik kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Tam saha koşusu yapan Jetler sahanın etrafında turlar attı. Turlarda oluşturulan parkurlarda deparlar ve yürüyüş kısımlarına göre hareket etti. Dün sabah ve akşam saatlerinde yapılan antrenmanların sonunda çift kale maç gerçekleşti. Antrenmanlarda ise takımda morallerin çok yüksek olduğu gözlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Herkes onun peşinde, o Jetlerde

AFJET Afyonspor’un grubunda ve 3. Lig’de mücadele edecek takımların peşinden koştuğu kanat ve forvet oyuncusu
Aykut Uluç AFJET Afyonspor’a 2 yıllığına ‘evet’ dedi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, Sakarya ve Diyarbakır’ın da aralarında olduğu birçok kulübün peşinden koştuğu Aykut Uluç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’in makamında yapılan imza törenine Sportif Direktör Cevat Macit de katıldı. Futbola Muğla Armutalan Belediyespor’da 2003 yılında başlayan Uluç, sırasıyla Armutalan Belediyespor (2), Marmaris Gençlikspor (6), Atiker (Torku) Konyaspor (3), Konya Anadolu Selçukluspor (3), 1930 Bafraspor (2), sonrasında ise Atiker Konyaspor ve Konya Anadolu Selçukluspor’da forma giydi. Süper Lig’de mücadele eden Atiker Konyaspor’da ve 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor’da forma giyen oyuncunun 3. Lige nasıl geldiğini anlatan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Kadromuza katma başarısı gösterdiğimiz kanat ve forvet oyucusu Aykut Uluç birçok kulübün renklerine bağlamak istediği bir oyuncuydu. Bunların başında grubumuzda bulanan Sakarya ve Diyarbakır temsilcileriydi” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Gece nöbette gündüz antrenmanda

AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel gecenin ilerleyen saatlerine kadar Anıtpark Meydanı’nda tutulan nöbetlerde bulunurken gün içinde de İl Genel Meclisi çalışmalarına ve AFJET Afyonspor antrenmanlarına katılıyor. İl Genel Meclisi’nin rutin temposunun yanı sıra, demokrasi nöbetleriyle birlikte AFJET Afyonspor’daki mesaisini de aksatmayan Salih Sel takdir topluyor.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme