• Haberler
  • Spor
  • Jetler Giresun'a gitti – Kocatepe Gazetesi

Jetler Giresun'a gitti – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor 5. hafta maçında Giresunspor'a konuk olacak. Maçtan galibiyet ayrılma hedefiyle dün öğlen saatlerinde yola çıkan AFJET Afyonspor kafilesi otobüs ile Giresun'a ulaştı. Afyonkarahisar'da yaptığı son idmandan sonra hazırlıklarını tamamlayan Jetler, maçtan galibiyet dönmek istiyor. Afyonspor'un hanesinde 4 puan bulunurken Giresunspor 9 puana sahip.ORTA HAKEM SERKAN ÇINARAFJET Afyonspor'un [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor 5. hafta maçında Giresunspor’a konuk olacak. Maçtan galibiyet ayrılma hedefiyle dün öğlen saatlerinde yola çıkan AFJET Afyonspor kafilesi otobüs ile Giresun’a ulaştı. Afyonkarahisar’da yaptığı son idmandan sonra hazırlıklarını tamamlayan Jetler, maçtan galibiyet dönmek istiyor. Afyonspor’un hanesinde 4 puan bulunurken Giresunspor 9 puana sahip.
ORTA HAKEM SERKAN ÇINAR
AFJET Afyonspor’un bugün saat 20.00’de Giresunspor’a konuk olacağı maçın orta hakemliğini Serkan Çınar yapacak. Çınar en son 2 Eylül’de Beşiktaş’ın Bursaspor ile 1-1 kaldığı maçı yönetmişti. Geçen sezon da AFJET Afyonspor’un Keçiörengücü ile oynadığı Play-Off maçını yöneten Çınar’a Erdem Bayık, Ömer Tevfik Özkoç ve Mert Güzenge yardımcılık yapacak.

Bakmadan Geçme