Jetler gençlerle hazırlık maçı yaptı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor U-21 takımıyla Cumartesi günü sabah 10.00'da Zafer Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İki takım açısından da verimli geçen maçı ağabeyler kazandı.  Maçın değerlendirmesini yapan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, takımın eksiklerinin giderilmesi açısında hazırlık maçı yaptıklarını aktardı.  'GİRESUNSPOR MAÇININPROVASINI YAPTIK'Yapılan hazırlık maçını Giresunspor maçının provası yorumunda bulanan [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor U-21 takımıyla Cumartesi günü sabah 10.00’da Zafer Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İki takım açısından da verimli geçen maçı ağabeyler kazandı.  Maçın değerlendirmesini yapan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, takımın eksiklerinin giderilmesi açısında hazırlık maçı yaptıklarını aktardı.  
“GİRESUNSPOR MAÇININ
PROVASINI YAPTIK”
Yapılan hazırlık maçını Giresunspor maçının provası yorumunda bulanan Teknik Adam Çelik, “Haftayı boş geçirmemek U-21 takımımızla hazırlık maçı yaptık. Fiziksel açıdan eksiği olan arkadaşlarımız vardı. Onların eksiklerini gidermek adına hem de maç oynamak adına hazırlık maçı yaptık. Bir nevi Giresunspor maçının provasını yaptık. Maçtan sonra 1 gün izin vererek pazartesi günü de Giresunspor maçının hazırlıklarına başlıyoruz” dedi.
“TAM KADRO HAZIRLANIYORUZ”
Bugün izinden dönerek Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını aktaran Teknik Adam Çelik, “Giresunspor maçına tam kadro hazırlanıyoruz. Bir sakatlığımız ya da cezalı oyuncumuz yok. İnşallah deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Giresun’un da hedefi belli olan, iyi bir takım. Onlarda geride kalan 4 maçta 3 galibiyet aldı. Bizde puan ya da puanlarla dönüp, daha sonraki maçlarda iyi şekilde yolumuzu almak istiyoruz” ifadesine yer verdi.
“GENÇLERE DEĞER VERİYORUZ”
Altyapı oyuncularını değerlendiren Teknik Adam Çelik, “Furkan gibi, Oğuzhan gibi, U-19 kalecisi Ahmet gibi oyuncularımızı gördükçe memnun oluyoruz. Bunların yanında Hasan, Zeki, Kağan onlarda zaten a takımla antrenmanalar devam ediyor. Gençlere değer veriyoruz. Onları kazanmak için, çaba sarf ediyoruz. Onları aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onlarda gelecekte Afyonspor’da yer almak için iyi çalışıyor ve 3 senede her geçen gün antrenman konusunda üzerine koyarak çalışmalarına devam ediyor” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme