Jetler Gazi MTAL öğrencileri ile buluştu

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor'un oyuncularından Kaptan Nazmi Candoğan, Mehmet Güven ve Emre Öztürk ile Sportif Direktör İbrahim Çelik, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Kariyer Günü'nde buluştu.AFJET Afyonspor'un başarı ile formasını terleten 2. Kaptanı Nazmi Candoğan, AFJET Afyonspor'un şehrin takımı olduğunu ve bu şehrin güzel yerlere gelmesi için AFJET [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor’un oyuncularından Kaptan Nazmi Candoğan, Mehmet Güven ve Emre Öztürk ile Sportif Direktör İbrahim Çelik, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Kariyer Günü’nde buluştu.
AFJET Afyonspor’un başarı ile formasını terleten 2. Kaptanı Nazmi Candoğan, AFJET Afyonspor’un şehrin takımı olduğunu ve bu şehrin güzel yerlere gelmesi için AFJET Afyonspor camiası olarak yoğun çaba harcadıklarını söyledi.
Mehmet Güven AFJET Afyonspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu, ancak sezon başından bu yana sakatlıklar ve eksiklikleri nedeniyle takıma istediği katkıyı henüz veremediğini söyledi. Güven ligin kalan 9 haftasında; oyuncu grubu, teknik heyet ile bir bütün halinde ve yoğun tempoda çalıştıklarını aktardı. Ligde sıkıntılı bir yerde olduklarını belirten Güven güçlü bir şekilde üst sıralara tırmanacaklarına inançlarının tam olduğuna dikkat çekti.
Devre arasında Tetiş Yapı Elazığspor’dan AFJET Afyonspor’a transfer olan Emre Öztürk geldiğinde bu kadar sıcak karşılanacağını tahmin etmediğini söyledi. Öztürk, takımdaki arkadaşlığın ve taraftarın ilgisinin kendisini sahada daha fazla mücadele etmeye ittiğini aktardı. Afyonkarahisar’da olmaktan mutlu olduğunun altını çizen Öztürk, öğrencilerle birlikte olmanın da kendisi için mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.
Programın son kısmında Afyonsporlu futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtladı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi   

Bakmadan Geçme