Jetler galibiyete gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Isparta DSİ deplasmanında 3 puanı almak isteyen AFJET Afyonspor yarın Isparta'ya gidiyor Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Isparta DSİ deplasmanına gidiyor. Hazırlıklarını tamamlamaya yakın olan Jetler dün yapılan son antrenmanın ardından da karşılaşmadan bir gün önce Isparta'ya gidecek. AFYOK DA ISPARTA YOLCUSUEğirdirspor karşılaşması sonrasında AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel'den [&hellip]

Jetler galibiyete gidiyor

Isparta DSİ deplasmanında 3 puanı almak isteyen AFJET Afyonspor yarın Isparta’ya gidiyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta Isparta DSİ deplasmanına gidiyor. Hazırlıklarını tamamlamaya yakın olan Jetler dün yapılan son antrenmanın ardından da karşılaşmadan bir gün önce Isparta’ya gidecek.
AFYOK DA ISPARTA YOLCUSU
Eğirdirspor karşılaşması sonrasında AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’den araç isteğinde bulanan AFYOK Taraftar Grubu’na AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler araç için söz verdi. Ulutürk yaptığı açıklamada AFYOK Taraftar Grubu’nu Isparta’ya götüreceklerini ifade etti. Ulutürk, “Pazar günü saat 10.00’da Şemsettin Karahisari Ortaokulu önünden yaklaşık 100 kişilik taraftar grubunu iki otobüsle Isparta’ya götüreceğiz. Taraftarımızdan isteğimiz hiçbir taşkınlığa izin vermesinler. Aksi takdirde bu şanslarını yitirmiş olurlar ve başka bir deplasmana götüremeyiz. Sonuçta futbol kardeşlik ve dostluk sporudur.” dedi.
MÜHSÜRLER: AFYON’UN
YÜZÜ GÜLECEK
AFJET Afyonspor’un artık yüzünün gülmesi gerektiğinin altını çizen Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, “Yusuf beyle görüştük ve AFYOK Grubu’nu Isparta’ya götüreceğiz. Bizim asıl amacımızın Afyonkarahisar’ın yüzünün gülmesi. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Takımımız 10 numara bir takım. Fakat ligde aldığımız sonuçlardan dolayı yüzümüz bir türlü gülmedi. Milli takımımızda Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlar da mükemmel sporcular var. Fakat yüzümüz gülmüyor. Her şeyin iyi olduğu takımlar bile bazen kötü sonuçlar alıyor. Biz inşallah Isparta deplasmanından da 3 puanla döneceğiz. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekliyoruz ve biz de puan kazanacağız. İnşallah iyi sonuçlar alabilirsek şampiyonluğa kadar gideceğiz. Futboldan yana yüzümün gülmesini istiyoruz.” ifadesine yer verdi.
TAKVİYELER YAPILMASI GEREKİYOR
AFJET Afyonspor’un 2-3 sporcu takviyesi ile daha iyi bir takım olacağını belirten Mühsürler, “Lider Muğlaspor maçında sahadan 2-2’yle ayrıldık. Galip gelebilirdik, ama olmadı. Ayrıca lider konumdaki bir takımla karşılaştık ve bu sonucu aldık. Muğla liderliğini kaybetti. Bizim takımımız iyi bir takım, fakat ilk yarı transfer döneminde inşallah 2-3 futbolcu takviyesi yapabiliriz. Eksiklerimiz yok değil ama bunlar çok önemli transferlerimiz de olamaz. Takviye olursa daha da iyi olur.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme