• Haberler
  • Spor
  • Jetler Eyüpspor hazırlıklarına başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler Eyüpspor hazırlıklarına başlıyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor 8. haftada kendi evinde Eyüpspor'u konuk edecek. Bu hafta oynayacağı maçı kazanmak isteyen Jetler çalışmalara bugün başlayacak.7. hafta maçında Etimesgut Belediyespor ile oynadığı maçta galibiyeti kaçıran taraf olarak 0-0 berabere kalan AFJET Afyonspor bugün itibari ile başlayacağı çalışmalarda Eyüpspor maçına hazırlanacak.  EYÜPSPOR'UN KARNESİAFJET Afyonspor'un 8. hafta [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 8. haftada kendi evinde Eyüpspor’u konuk edecek. Bu hafta oynayacağı maçı kazanmak isteyen Jetler çalışmalara bugün başlayacak.
7. hafta maçında Etimesgut Belediyespor ile oynadığı maçta galibiyeti kaçıran taraf olarak 0-0 berabere kalan AFJET Afyonspor bugün itibari ile başlayacağı çalışmalarda Eyüpspor maçına hazırlanacak.  
EYÜPSPOR’UN KARNESİ
AFJET Afyonspor’un 8. hafta rakibi Eyüpspor ligde oynadığı 7 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik ile 4 puan alırken 5 de mağlubiyet elde etti. Toplamda 9 gol atan Eyüpspor, kaleside de 17 gol görmüştü. AFJET Afyonspor maçında galibiyet hedefleyen Eyüpspor 7. hafta itibari ile ligin 16. sırasında yer alıyor.

Bakmadan Geçme