Jetler erteleme maçı için Van'a uçuyor

AFJET Afyonspor, 21. hafta oynanması gereken ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Silahtaroğlu Vanspor maçı için Van'a hareket etti. Galibiyete hasret olan Jetler, maçı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 21. haftasında ertelenen Silahtaroğlu Vanspor maçına yarın çıkacak. Ligin ilk yarısında yaşanan puan kayıpları sonrasında [&hellip]

AFJET Afyonspor, 21. hafta oynanması gereken ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Silahtaroğlu Vanspor maçı için Van’a hareket etti. Galibiyete hasret olan Jetler, maçı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 21. haftasında ertelenen Silahtaroğlu Vanspor maçına yarın çıkacak. Ligin ilk yarısında yaşanan puan kayıpları sonrasında istenilen çıkışı yakalayan AFJET Afyonspor, ligin ilk yarısını 37 puanla 4. sırada tamamladı. AFJET Afyonspor ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maç sonunda sadece 1 puan çıkarabildi.
Yaşanan kötü gidişata son vermek isteyen Jetler, dün Kocatepe Spor Kompleksi’nde yaptığı çalışmanın ardından bugün Silahtaroğlu Vanspor maçı için Van’a hareket edecek. Önce karayolu ile Ankara’ya oradan da havayolu ile Van’a gidecek. Çalışmalarını Van’da yapacağı antrenman ile tamamlayacak olan Jetler, maç saatini bekleyecek.
AFJET Afyonspor’da Teknik Direktör Cem Kavçak’ın rotasyona gidebileceği de gelen haberler arasında yer aldı. Özellikle sakatlıktan yeni çıkan Fatih Aktay’ın hafta sonunda oynanan 1461 Trabzonspor maçındaki performansını da değerlendirerek farklı bir oyun kurgusu ile çıkabileceği de gelen bilgiler arasında yer aldı. AFJET Afyonspor için Play-Off yarışında kalma adına büyük önem taşıyan maç yarın Van Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak.
Mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme