• Haberler
  • Spor
  • Jetler Elaziz'e bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler Elaziz'e bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor bu hafta sonu ilk resmi maçı olan Elaziz Belediyespor maçına çıkacak. Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, 'Elaziz maçı hazırlıklarımız tam kadro halinde devam ediyor. Sakatlığımızın olmaması bizleri oldukça memnun ediyor. Bu maça mutlak 3 puan için çıkacağız. Kütahya'da oynadığımız [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor bu hafta sonu ilk resmi maçı olan Elaziz Belediyespor maçına çıkacak. Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Elaziz maçı hazırlıklarımız tam kadro halinde devam ediyor. Sakatlığımızın olmaması bizleri oldukça memnun ediyor. Bu maça mutlak 3 puan için çıkacağız. Kütahya’da oynadığımız maçta rakip takımın oyuncuların maçın sonunda takımımızı alkışlaması morali en üst seviyeye çıkardı. Form seviyemiz çok yüksek. Oyuncularımızın tümü hazır durumda ve inşallah bir aksilik olmazsa maçı kazanacağımızı düşüneceğiz” dedi.
“MAÇ SAATİ DEĞİŞEBİLİR”
Elaziz Belediyesporlu yetkililerin maç saatinde değişiklik yapmak istediklerini belirten Macit, “Elaziz Belediyesporlu yöneticiler maç saatini 15.30’dan 19.00’a almak istiyorlar. Bunun için Federasyonla görüşmeler ve yazışmalar devam ediyor. Büyük ihtimal girişimler bugün tamamlanacaktır” ifadesine yer verdi.  
“İYİ BİR OYUNCU İSTİYORUZ”
Takıma takviye yapılacak iyi bir orta saha oyuncusu ile anlaşmak istediklerini belirten Macit, “Orta sahaya güzel bir takviye yapmak için uğraşıyoruz. Bu oyuncu kaliteli ve üst seviye bir oyuncu olsun istiyoruz. Bizim isteğimiz doğrultusunda bulunan oyuncuların da ücretleri yüksek. Bizde her konu da bizim için iyi olacak bir futbolcu almak istiyoruz. İnşallah son iki gün kala takıma güzel bir takviye yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme