• Haberler
  • Spor
  • Jetler Diyarbekir hazırlıklarına başladı

Jetler Diyarbekir hazırlıklarına başladı

AFJET Afyonspor, ligin 29. haftasında konuk edeceği Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına Mustafa Abi Spor Salonu ve Kocatepe Spor Kompleksi'nde yaptığı çalışmalarla başladı   Fikstür gereği bir haftada 3 maç oynayan AFJET Afyonspor, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. AFJET Afyonspor, fikstüre göre önümüzdeki hafta 3 maç oynayacak. Bahaddin Güneş yönetiminde 3 maç oynayan ve 6 [&hellip]

AFJET Afyonspor, ligin 29. haftasında konuk edeceği Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına
Mustafa Abi Spor Salonu ve Kocatepe Spor Kompleksi’nde yaptığı çalışmalarla başladı

Fikstür gereği bir haftada 3 maç oynayan AFJET Afyonspor, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. AFJET Afyonspor, fikstüre göre önümüzdeki hafta 3 maç oynayacak. Bahaddin Güneş yönetiminde 3 maç oynayan ve 6 puan toplayan AFJET Afyonspor gelecek hafta oynayacağı 3 maçtan 9 puan hedefliyor. Jetler, Cumartesi günü oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına başladı.
Diyarbekirspor maçını kazanarak yeniden bir seriye başlamak isteyen Jetlerin dün yaptığı ilk çalışmada tüm oyuncular yer aldı.
Antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, “Kaliteli oyuncu grubuna sahip bir takımız. Öncelikli hedefimiz Play-Off turuna kalmak. Bunun için de eksiklerimizi giderip sahada takım ruhu, kazanma isteği ve hırsını ortaya koymamız gerekiyor. Önümüzde 10 maç ve 30 puan var. Kalan her maçımızı terimizin son damlasına kadar mücadele ederek tamamlayıp yarışın içinde kalmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Camianın bizden beklentileri var ve buna sahada karşılık verecek olan sizlersiniz. Sadece 1 maç kaybettik ama özgüveninizi kaybetmeden son ana kadar mücadelemizi verelim. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” dedi.
Günün ilk çalışmasında oyuncular Mustafa Abi Spor Salonu’nda fitness çalışırken ikinci çalışma için de Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki antrenman sahasında çalışma yaparak haftanın ilk çalışmasını tamamladı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme