Jetler dışta da etkili – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, iç transferle başladığı çalışmalara teknik heyeti de ekledi. Teknik heyetten sonra da dış transfere de hız veren AFJET Afyonspor iki oyuncuyu daha renklerine başladı. Nevşehir Belediyespor'dan defans oyuncusu Muhammed Serdar Yazıcı ile anlaşma sağlayan Jetler ayrıca Erokspor'dan da kaleci Mehmet Doğan ile sözleşme imzaladı.MUHAMMED SERDAR YAZICI1994 İstanbul [&hellip]

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, iç transferle başladığı çalışmalara teknik heyeti de ekledi. Teknik heyetten sonra da dış transfere de hız veren AFJET Afyonspor iki oyuncuyu daha renklerine başladı. Nevşehir Belediyespor’dan defans oyuncusu Muhammed Serdar Yazıcı ile anlaşma sağlayan Jetler ayrıca Erokspor’dan da kaleci Mehmet Doğan ile sözleşme imzaladı.
MUHAMMED SERDAR YAZICI
1994 İstanbul doğumlu olan Yazıcı, 1,85 boyunda, stoper mevkiinde forma giyiyor. Yazıcı, sırasıyla Damlaspor, Osmanlıspor, Damlaspor, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Bozüyükspor, Kızılcabölükspor, Diyarbekirspor, Eskişehirspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Eskişehirspor, Karacabey Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor ve son olarak da 3. Lig takımlarından Nevşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giydi.
MEHMET DOĞAN
1988 doğumlu olan kaleci Mehmet Doğan, 1,85 boyunda. Doğan sırasıyla Bahçelievler, Beşiktaş, İstanbulspor, Zeytinburnuspor, Orhangazi Gençlerbirliği, Beylerbeyispor, Belediye Bingölspor, Yozgatspor TAŞ, Siirtspor, Konya Anadolu Selçukspor, Beylerbeyispor, İstanbul Güngörenspor, Bayrampaşa, Kızılcabölükspor, Sancaktepe Belediyespor ve son olarak 3. Lig takımlarından Erokspor’da forma giydi.

Bakmadan Geçme